Don’t shake me
Don’t make me bear my teeth
You really don’t wanna meet that guy
Sebastian to jest wysokim i postawnym mężczyzną. Mierzący 189 cm wzrostu waży 86 kilogramów. Ma krótko ścięte, ciemnobrązowe, przyprószone przy skroniach siwizną włosy (w odpowiednim świetle mogą wydawać się prawie czarne) oraz niebieskie oczy. Preferuje noszenie wygodny i najczęściej na wpół elegancki elegancki ubiór - dżinsowe spodnie, koszule i kamizelki, rzadziej zakłada trzyczęściowe garnitury i szaty wyjściowe. Sprawia wrażenie stosunkowo wyobcowanego, jednak nie jest niesympatycznym gburem - można się o tym przekonać rozmawiając z nim w cztery oczy.
[koperta]
[align=right]Londyn xx.xx.72[/align]
xx,
x
[align=right]xx,[/align]
[podpis="Sebastianr"][/koperta]
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością.
Muszę przyznać, że z pewnym zaskoczeniem czytałem otrzymaną od pana wiadomość, gdyż zawartych w nim informacji zwyczajnie się nie spodziewałem. Dziękuję jednak za pamięć o mnie i informację dotyczącą tego, co można dostrzec w Dolinie Godryka. Niestety - oprócz świadomości, nie mogę nic na ten temat zrobić, może oprócz rozjaśnienia panu nieco tej sytuacji. Z tego co mi wiadomo, wydarzenia Beltane mocno wpłyneły na samą Doline Godryka, a obrazy które pan widział, są jednym ze sposobów, w jakie prezentują się tamtejsze magiczne aberracje. Jest to jedna z wielu rzeczy, jaką można tam dostrzec, a która nie ma pokrycia z wydarzeniami fizycznego świata. Jest to też kwestia, którą bada i zajmuje się aktywnie Departament Tajemnic - na pewno mógł pan zobaczyć, albo przynajmniej usłyszeć, że Polana Ognisk znajduje się aktualnie pod ich jurysdycją.
Rozumiem, że spacerował pan przez park, ale zawodowa przezorność każe mi przynajmniej w podzience ostrzec i przypomnieć, by unikał pan samej Kniei, szczególnie biorąc pod uwagę, że w zeszłym tygodniu na terenie Doliny miały miejsce liczne incydenty.