![[Obrazek: ushastaja-sova.jpg]](https://htgetrid.com/assets/uploads/2018/06/ushastaja-sova.jpg)
[koperta]
[align=right]Londyn 13.09.33[/align]
xx,
x
[align=right]xx,[/align]
[podpis="xx"][/koperta]
Mierząca około 160 cm blondynka, o czarnych oczach oraz ustach które praktycznie zawsze podkreśla czerwienią.
Dba o swoją prezencje, zawsze stara się starannie dobierać stroje, fryzury, makijaż.
Celine roztacza wokół siebie wyrazistą, ale i przyjemną woń, w której mieszają się ze sobą frezja, konwalia, wanilia, nuty drzewne i czarna porzeczka.
28.05.2024, 19:35 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2024, 11:35 przez Celine Delacour.)
![]() Kod: [koperta] Philip to mierzący 173 cm wzrostu wysportowany mężczyzna. Niebieskooki blondyn, którego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach i promienny uśmiech. Jego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach oraz promienny uśmiech. Przywiązuje dużą uwagę do swojego wizerunku, dopasowując swój ubiór do każdej sytuacji. Roztacza wokół siebie aurę niezachwianej pewności siebie.
28.05.2024, 21:53 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2024, 22:30 przez Philip Nott.)
Londyn 29.07.1972
Droga Celine, pisząc ten list, ufam, że zastanę Cię w dobrym zdrowiu oraz, że nie dosięgnęły Cię wydarzenia sprzed miesięcy. Z mojej strony nie będzie to długi list. Mógłbym wypytać Cię o wszystko, co wydarzyło się w Twoim życiu od naszego ostatniego spotkania (za wyjątkiem tego, co mogłem wyczytać na łamach Czarownicy), jednak wolę to zrobić osobiście. Wybieram się na odbywający się na Ulicy Pokątnej kiermasz - jak tylko pozwoli Ci na to czas to możemy spotkać się na terenie tego jarmarku. Twój,
Philip Philip to mierzący 173 cm wzrostu wysportowany mężczyzna. Niebieskooki blondyn, którego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach i promienny uśmiech. Jego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach oraz promienny uśmiech. Przywiązuje dużą uwagę do swojego wizerunku, dopasowując swój ubiór do każdej sytuacji. Roztacza wokół siebie aurę niezachwianej pewności siebie.
15.06.2024, 23:05 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2024, 23:07 przez Philip Nott.)
Londyn 30.07.1972
Celine, w takim razie składa się doskonale. Dawno nie byłem w Le Petit Délice. Jesteśmy umówieni o piątej po południu. Philip Before I'm back to my defenses
I delight in waiting here To watch the whole thing escalate Philip to mierzący 173 cm wzrostu wysportowany mężczyzna. Niebieskooki blondyn, którego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach i promienny uśmiech. Jego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach oraz promienny uśmiech. Przywiązuje dużą uwagę do swojego wizerunku, dopasowując swój ubiór do każdej sytuacji. Roztacza wokół siebie aurę niezachwianej pewności siebie.
15.06.2024, 23:07 ✶
Londyn 01.08.1972
Droga Celine, w pierwszej kolejności chcę Cię przeprosić - z powodu wydarzeń ode mnie niezależnych, nie byłem w stanie dotrzeć na nasze spotkanie. Jeśli na to pozwoli Ci czas to spotkajmy się następnego dnia w tym samym miejscu. Jeśli będziesz chciała posłuchać, wszystko Ci opowiem. Philip Before I'm back to my defenses
I delight in waiting here To watch the whole thing escalate |
|