Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Philip Nott - 12.05.2024

Jaka jest przewidywana data rozpoczęcia jarmarku? Pytam o to z tego względu, że mam nierozegrane prompty u kilku moich postaci i nie wiem czy jest sens je rozpoczynać.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 13.05.2024

Nie ustaliłam żadnego deadline. Jak się uda w tym tygodniu to w tym, jak nie to za dwa. Dwa pytania wyżej masz Millie, moja odpowiedź powinna rozwiać twoje wątpliwości.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Isaac Bagshot - 14.05.2024

Isaac chciałby poznać wszystkie nazwiska osób, które zginęły podczas Beltane (chociaż z 6 plis żebym miała). Do kogoś fabularnie mogę się z tym zgłosić?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 14.05.2024

Daj jakąś notkę prasową, że szukasz rodzin ofiar, napisz do biura prasowego w ministerstwie, popytaj znajomych, przejrzyj gazety fabularne z tego okresu...

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Isaac Bagshot - 14.05.2024

(14.05.2024, 12:19 )Eutierria napisał(a): Daj jakąś notkę prasową, że szukasz rodzin ofiar, napisz do biura prasowego w ministerstwie, popytaj znajomych, przejrzyj gazety fabularne z tego okresu...

Potrzebuje samej listy nazwisk. Do jakiego działu w Ministerstwie mogę się zgłosić? Jeśli nikt z graczy tam nie pracuje, to mam załatwić to z MG, czy wystarczy wyslac list i mogę założyć, że otrzymał listę?

Możesz wymyślić postać niezależną, do której napiszesz list, lub do której przyjdziesz osobiście, żeby zapytać ją o szczegóły. Na potrzeby tego co chcesz napisać możesz założyć, że Ministerstwo posiada jakieś biuro prasowe lub punkt informacyjny.

Skoro nie znalazłaś nic w gazetach ani nie jesteś w stanie uzyskać tych informacji od postaci graczy, uzyskanie tych informacji od postaci niezależnych jest niepewne. W takich sytuacjach odpowiednim działaniem jest napisanie listu/posta i zgłoszenie go do działu konsultacji z mistrzem gry. Wtedy otrzymasz fabularną lub pozafabularną reakcję do której będziesz mogła się odnieść. Za kreowanie fabularnej warstwy forum odpowiadają właśnie mistrzowie gry, nie administratorzy. Pwease

Dziękuję

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Erik Longbottom - 14.05.2024

Heloł,

zauważyłem, że nie mam odznaki Otwarty na nowe doznania w profilu Erika. Tutaj wleciało rozliczenie i PD'ki też dostałem, ale nie mam wklepanej odznaki w zdobytych osiągnięciach Serduszko

Dodałam ci obrazek. Pwease

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Neil Enfer - 14.05.2024

Hejo. Czy mogę połączyć sesję związaną z wykonywaniem zawodu z sesją z preludium i początków wojny? Jak np Neil pracuje i jakiś ziomo opowiada mu o Jęczącej Marcie? Bo chodzi mi tu o to czy wtedy normalnie za zrobienie tego w jednej sesji dostanę i punkty za Martę i za pracę.