Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Amelia Lovegood - 18.05.2024

Heloł Uśmiech

Ktoś mnie uświadomił w pewnej kwestii, wobec czego przychodzę z zapytaniem: czy forum przewiduje reinkarnację? W sensie, że osoba z cechą Hipnoza mogłaby kogoś zahipnotyzować tak, żeby druga osoba zobaczyła, kim była w poprzednim życiu (jak to czasami można na YT zobaczyć filmiki)?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 18.05.2024

Hej, nie ma takiej możliwości. Boli (Ale oczywiście możesz kogoś oszukać...)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Amelia Lovegood - 18.05.2024

Dobra, to pociągnę temat:

Cecha Hipnoza pozwala na modyfikowanie wspomnień, czego używają Amnezjatorze. A jak to się ma do wspomnień, które wcześniej ktoś inny modyfikował? Czy taki hipnotyzer ma możliwość (oczywiście przy dobrym rzucie kostką i ewentualnej interwencji MG) jakiegoś przywrócenia wspomnienia do oryginalnej wersji? Żeby można było dociekać i szukać poszlak, kto i dlaczego zmodyfikował/wymazał to wspomnienie i po co to zrobił?
Przesyłam buziaczki :*

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Erik Longbottom - 19.05.2024

Heloł,

nie działa kość ! suma owoca z sadu Abbottów - klik!.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.05.2024

Hejka, czy jest jakaś możliwość usunięcia konta gracza, zmiana nazwy, cokolwiek?
Znalazłam kogoś kto chciałby grać moim kotkiem, to będzie Lady, ale nick jest już zajęty i nie do końca wiem, jak to ugryźć.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 19.05.2024

Amelio, do odczytu takich usuniętych/zmodyfikowanych wspomnień, przewidziana jest legilimencja. Postaram się uzupełnić opisy o twoje pytania.

Eriku, kostka powinna już działać, sorka za fakap.

Ger, zmienię nick poprzedniej Lady na inny.

Serduszko

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Amelia Lovegood - 20.05.2024

Dziękuję Serduszko

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Rabastan Lestrange - 20.05.2024

Izabela Łęcka / Aleksiej Wroński - Rozkochaj w sobie trzy postacie i z każdą z nich rozegraj pełną sesję.

Jakie przykładowe/konkretne wymagania muszą zostać spełnione, aby ''rozkochana'' postać się pod to łapała? :thinking:

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 20.05.2024

Niech to nie pozostawia wątpliwości, że pojawiło się uczucie - jakieś wyznanie miłosne lub klarowny opis tego, że ktoś staje się dla drugiej osoby ważny w ujęciu romantycznym (planowanie wspólnej przyszłości, myślenie jak razem wyglądacie, randki...). W dowcipnym tego ujęciu - jeżeli ktoś nie ma jaj wpisać cię w rubrykę „moje serce należy do” to prawdopodobnie się pod to nie łapiecie.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Perseus Black - 21.05.2024

Czy wysyłanie imiennych zaproszeń, gdzie na każdej grafice jest imię postaci, liczy się jako unikatowa wiadomość do osiągnięcia?