Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Morrigan - 17.10.2024

Tak, oczywiście Uśmiech te zmiany wejdą jednak najwcześniej po zakończeniu rozliczeń, żeby już nie mieszać

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Erik Longbottom - 17.10.2024

Czy PD'ki za rozliczone wiosenno-letnie Rachunki Sumienia wlecą przed końcem rozliczeń letnich czy będą one wklejone na kwartał jesienny już?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 17.10.2024

Zacznę wklejać PDki za wszystkie swoje wydarzenia od jutra.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Atreus Bulstrode - 18.10.2024

Zielona zaraza - czy wyrastanie tych kwiatów jest jakkolwiek bolesne czy może do przeżycia? I czy dobierając to skażenie należy sprecyzować jakie kwiaty kwitną na człowieku czy można uznać że różne, jeśli postać faktycznie babrze się w tym zielarstwie na całego? Czy skóra cała zielenieje na raz czy może jest to raczej zmiana postępująca i zależna od czarodzieja i to bardziej takie wykwity na skórze które się rozrastają?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Perseus Black - 18.10.2024

Siemanko kolanko, czy za straconą przewagę odzyskam PD, czy te punkty też przepadają? Smuteczek (Aktualnie mam wagę 9 wszystkich przewag, po rozliczeniu będzie 7).

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Morrigan - 18.10.2024

Odzyskujesz PD Pwease

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Morrigan - 18.10.2024

@Atreus Bulstrode
Tak, wyrastanie tych kwiatków jest bolesne. Co do rodzaju kwiatków – może to być jeden konkretny, albo może to być kilka na raz, zostawiamy to woli gracza, oczywiście dobrze by było, żeby gracz sprecyzował, co to za kwiatki. Zaraz po zarażeniu nie trzeba być całkowicie zielonym, ale jest to zawada, więc po niedługim czasie powinno to być widoczne np. na twarzy.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Perseus Black - 18.10.2024

Mam jeszcze jedno pytanie Pwease Czy muszę prowadzić wydarzenia graczy z konta Barda, czy mogę używać do tego konta Roweny?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Morrigan - 19.10.2024

Konto Roweny jest nieaktywne, używaj więc do tego typu rzeczy konta Barda Cmok

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Cathal Shafiq - 19.10.2024

Pytanie odnośnie kostki nokturnowej - czy jeśli dwie postacie nie posiadające przewagi półświatek idą razem, to obie rzucają, czy jedna i po prostu efekt dotyczy obu? (Mam tu wątpliwość, bo jest opisane "każda postać", a z drugiej nie znając kości nie jestem pewna, czy nie może zdarzyć się tak, że efekty będzie trudno ze sobą pogodzić, by obie rzeczy wydarzyły się jednocześnie w tym samym miejscu/nie są takie, że dotyczą wszystkich grających.)