Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Thomas Figg - 20.10.2024

Czy w wątkach otwartych z kotami jedna postać może brać udział w dwóch sesjach?
Nie, że wciskając się na chama tylko jak komuś brakuje uczestników ofc.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Atreus Bulstrode - 21.10.2024

Ja mam pytanie związane z hodowlą smoczogników.

Rozumiem, że muszę sobie wykupić do tego lokację, ale ile by ona kosztowała, jeśli chciałabym ją umieścić na terenie rezerwatu smoków w Snowdonii?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Perseus Black - 22.10.2024

Dobry wieczór, przychodzę z pytaniem odnośnie sesji zawodowych  Słodziutki Mam już napisane dwie (to znaczy jedną, a drugą zaraz skończę), ale nie chcę dokładać Wam pracy przy rozliczeniach, więc czy mogę zgłosić zakończone sesje pracownicze z lata jak będziemy już dawno w jesieni, czy to za późno i przypał? Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru  Loffki

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 25.10.2024

Każda postać. Jeżeli wyniki będą nie do pogodzenia ze sobą albo pojawi się jakiś inny problem, to po prostu dajcie znać i coś się wyklepie.

Można brać udział w kilku wątkach. To jest moje wydarzenie, pytanie powinieneś skierować bezpośrednio do mnie.

A jak ta lokacja ma wyglądać (fabularny opis)?

Nie istnieje zasada, która kazałaby ci zgłosić to już teraz - możesz to zrobić nawet w styczniu 2025.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Sebastian Macmillan - 26.10.2024

Heloł,

przychodzę w sprawie rozliczeń letnich. Wymagane jest teraz poprawienie zawad i przewag w taki sposób, żeby nie miały w opisie tekstów co do mechanicznego działania danych umiejek - czy ten wymóg jest skierowany do osób, które w KP umieściły tylko mechaniczny opis?

Pytam, bo nie do końca wiem, jak to odbierać chociażby na Sebastianie, gdzie mam np. narracyjny opis zawad Samotnik i Wada wzroku z dopiskiem na samym końcu o dodatkowym elemencie mechanicznym. Czy w takim układzie też muszę usunąć te wzmianki?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 26.10.2024

Tak. Opisy mechaniczne mogą się zmienić (a nawet powiem - zmienią się, cały czas dyskutujemy o zmianach związanych z balansem gry i tak dalej) i takie mechaniczne wzmianki później by wszystkich myliły, bo w karcie miałbyś -10, a w mechanice gry byłby już opis -5.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Electra Prewett - 27.10.2024

Buona sera, mam pytanie dotyczące przewagi Rosierów. Jak mam rozumieć to, że "wytrzymałość wszystkich ubrań tworzonych przez Rosierów jest zwiększona o 1"? Czy póki co mam to interpretować tak, że te ubrania są po prostu trochę bardziej wytrzymałe?