Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Erik Longbottom - 02.12.2025

Heja,

pytanie odnośnie tego eventu. Zauważyłem, że PDki już mam wpisane do karty rozwoju, ale odznaki i przedmiotów za progi zdobyte przez wszystkich (?) już nie. Czy to kwestia tego, że po prostu event dalej jest rozliczany i jeszcze nie wszystko zostało dodane do profili postaci? Thank u from the mountain.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 02.12.2025

Przedmioty i odznaki zostaną dopisane dzisiaj albo jutro. Serduszko

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Helloise Rowle - 13.12.2025

Kminie sobie ostatnio nad relkami z NPCami i mam pytanie: czy ja dobrze zrozumiałam z opisów, że i arcykapłan, i arcykapłanka są z domu Macmillanami?
Czy Percival brał po prostu nazwisko po żonie?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Laurence Lestrange - 19.12.2025

W temacie Listy do Mistrza Gry, link do spisu postaci niezależnych, prowadzi do miejsca, które jest niedostępne. Tak ma być, czy to w sumie błąd i nie podmieniono adresu strony?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Dearg Dur - 19.12.2025

(19.12.2025, 11:16 )Laurence Lestrange napisał(a): W temacie Listy do Mistrza Gry, link do spisu postaci niezależnych, prowadzi do miejsca, które jest niedostępne. Tak ma być, czy to w sumie błąd i nie podmieniono adresu strony?

Już poprawione. Dzięki za cynk!

@Laurence Lestrange

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 20.12.2025

Opcja pierwsza. Oboje są z domu Macmillan.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Atreus Bulstrode - 22.12.2025

Dzień dobry, odznaka aleksiej wroński - Rozkochaj w sobie trzy postacie i z każdą z nich rozegraj pełną sesję.
Czy to musi się odnosić od relacji które rozgrywane są na aktualnej fabule i które wciąż trwają czy można do tego zakwalifikować retra?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Morrigan - 22.12.2025

@Atreus Bulstrode
Musi być to rozegrane na fabule bieżącej, w retrospekcjach byłoby trochę za łatwo Pwease

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Cameron Lupin - 22.12.2025

Czy animag jest w stanie korzystać z Fal będąc w formie zwierzęcia?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Aaron Andrew Moody - 27.12.2025

Dzień dobry, ja przychodzę z takim pytaniem
Jak wygląda stawanie się kapłanem/kapłanką w kowenie?
Czy trzeba jakoś zapłacić za to kowenowi? Praktykować, uczyć się posługi w świątyni? A może w seminarium? Czy istnieje jakiś konkretny proces wyboru kandydatów/kandydatek? Czy istnieje reguła zakonna? Rozumiem, że nie zachowujemy celibatu, jako że Matka to płodność, natura, rozmnażanie się... No i tak poza tym Arcykapłanka i Arcykapłan są małżeństwem.
Nie oczekuję jakiegoś super szczegółowego opisu, po prostu prosiłabym, żeby ktoś mi mniej więcej wyjaśnił, jak to działa Pwease