Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Jackie Carrow - 04.04.2023

To i ja mam pytanko:
Odnośnie genetyki Jackie, sama mogę zdecydować kiedy emocje są na tyle silne, żeby wymagały rzutu na przemianę, czy to powinnam skonsultować z MG?

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 04.04.2023

(04.04.2023, 03:20 )Danielle Longbottom napisał(a): Czy aurowidzenie pozwala na określenie położenia innego czarodzieja/wykrycie jego obecności? W sensie, np. w gęstej mgle, gdzie nie widzę innej osoby, ale poświata aury jest widoczna?
Nie.

Cytat:Plus, czy istnieje możliwość wykrycia aur większej ilości czarodziejów niż tylko jednego, np. obszarowo?
Na jakimś dużym obszarze - nie, ale jeżeli spróbujesz dostrzec aurę np. dwóch osób stojących przed tobą i wypadną ci dobre kostki, to ci to uznam. W sesjach bez Mistrza, takich prywatnych i dogadanych - graj se to jak chcesz.

Cytat:Odnośnie genetyki Jackie, sama mogę zdecydować kiedy emocje są na tyle silne, żeby wymagały rzutu na przemianę, czy to powinnam skonsultować z MG?
Generalnie ty o tym decydujesz. Mistrz gry wykona taki rzut za ciebie tylko w sytuacji, kiedy piszesz z nim sesję i tego nie zrobisz, a według niego powinnaś.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Trevor Yaxley - 04.04.2023

Czy byłaby możliwość dodania do przewag wagi I fotografii? Bo mamy muzykę, sztuki plastyczne i pisanie kreatywne, które mogą być elementem profesji postaci i hobby dla innych.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Philip Nott - 07.04.2023

[Obrazek: jU4nGBZdQCC8hjjpyHj4bg.png?width=1025&height=465]
Na moim profilu widnieje taki komunikat, wskazujący na to, że nie mam przyjętej postaci lub jest specjalnym kontem fabularnym. To jakiś błąd czy coś? Bo profil swój widzę, ale mnie to zastanawia.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Morgana le Fay - 08.04.2023

(07.04.2023, 22:38 )Philip Nott napisał(a): [Obrazek: jU4nGBZdQCC8hjjpyHj4bg.png?width=1025&height=465]
Na moim profilu widnieje taki komunikat, wskazujący na to, że nie mam przyjętej postaci lub jest specjalnym kontem fabularnym. To jakiś błąd czy coś? Bo profil swój widzę, ale mnie to zastanawia.

Poprawione.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Heather Wood - 14.04.2023

Czy w każdej kolejce podczas eventu powinnam rzucać na klątwę?

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 14.04.2023

Jeżeli jakieś zdarzenie tobą wstrząśnie to rzucasz.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 14.04.2023

(04.04.2023, 23:41 )Trevor Yaxley napisał(a): Czy byłaby możliwość dodania do przewag wagi I fotografii? Bo mamy muzykę, sztuki plastyczne i pisanie kreatywne, które mogą być elementem profesji postaci i hobby dla innych.
Myślę, że pomysł jest spoko, nawet mam do niego ciekawe rozwinięcie. Dorzucę to tej puli nowych, które pojawią się w aktualizacji.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Trevor Yaxley - 15.04.2023

Proszę o przeniesienie tego wątku do archiwum/usunięcie, gdyż nie będzie kontynuowany

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 15.04.2023

(15.04.2023, 04:07 )Trevor Yaxley napisał(a): Proszę o przeniesienie tego wątku do archiwum/usunięcie, gdyż nie będzie kontynuowany
Zrobione.