Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Brenna Longbottom - 28.05.2023

Tak, post mi usunięto i ja wkleiłam już poprawnie, by nie rozwalał całego tematu Szeroki uśmiech

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 28.05.2023

Super. Ja też usunęłam te pościki, więc wszystkie problemy z tematu rozwiązane hehe.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Stanley Andrew Borgin - 04.06.2023

Dżem dobry.
Jak wiemy limit przewag wynosi na ten moment 12, a zapewne niektórzy chcieliby dołożyć sobie jeszcze jakąś sztuczkę lub umiejętność.
Skoro można wykupić awans kostek czy punkty do przewag, może warto byłoby dodać możliwość dokupienia nadprogramowych punktów przewag do wykorzystania (oczywiście za pobraniem zawad aby się wszystko zgadzało) za XP? Np. 100 za 1 dodatkowy punkt czy coś w ten deseń (ewentualnie nawet drożej skoro to już nadprogramowe przewagi).

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 05.06.2023

Stanleyu, taka opcja była w planach i nadal jest, na pewno się pojawi, tylko nie wiem jeszcze, w jakiej cenie taki zakup będzie możliwy, ponieważ aktualnie przebudowuję trochę kwoty, jakie będzie trzeba wydawać na ogólny rozwój postaci. Problem z tymi przewagami i zawadami był trochę taki, że nie chciałam ich dać za dużo na start, bo uznałam, że lepiej zacisnąć pasa na początku i później rozwinąć postać fabularnie, niż gdyby wyszło, że jest tego za dużo na start. </3 Za sugestię oczywiście dziękuję bardzo.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Trevor Yaxley - 06.06.2023

Pora na trochę roszad w moich postaciach - proszę o przeniesienie Trevora i Harlana do nieaktywnych.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Morgana le Fay - 06.06.2023

Hej, aktualnie nie przenosimy już postaci na życzenie do nieaktywnych. Wystarczy, że w rozliczeniu kwartalnym ich nie rozliczysz - wtedy zostaną zdezaktywowane Mrugnięcie

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Geraldine Greengrass-Yaxley - 06.06.2023

Hej,
chciałam zapytać, czy odznaki z serii: Tuż za Dziurawym Kotłem, Przecinająca dwa światy, Przystanek czarnoksiężników etc. można zdobyć wielokrotnie? W sensie, czy za każde 10 sesji w danym dziale można się się zgłosić po PDki, czy to jednorazowo?

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Eutierria - 07.06.2023

Hej. Można je zdobyć jednorazowo.

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Geraldine Greengrass-Yaxley - 07.06.2023

Cześć, to znowu ja.
Mam pytanie, czy jest szansa fabularnie sobie stworzyć nowy klub?

RE: Kontakt z ekipą, pytania i odpowiedzi, zgłaszanie błędów - Alastor Moody - 07.06.2023

Chodzi ci o coś takiego jak kluby mistrza gry? Tak. Możesz założyć sobie taki klub kiedy tylko chcesz i tworzyć mu spotkania w dziale z wydarzeniami graczy i tak dalej. A jeżeli chcesz dodać klub do naszych opisów to podeślij go tutaj w temacie wraz z npc i go dokleimy.