![]() |
|
Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85) +--- Wątek: Powrót z nieaktywności, kasacja kont (/showthread.php?tid=1895) |
RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Maylis Chang - 02.03.2025 Proszę o skasowanie Maylis ![]() adnotacja moderatora
Postać usunięta. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Isaac Bagshot - 02.03.2025 Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: 420 + 413 + 357 + 413 = 1603 Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Kolor przywrócony. @Isaac Bagshot RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Maddox Greyback - 16.03.2025 Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: klik Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Upadek moralny Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Kolor przywrócony. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Tullulah Lockhart - 05.05.2025 Proszę o skasowanie Tullulah Lockhart. Mam na niej bodajże dwa listy z rzeczy fabularnych (bardzo proszę o przeniesienie ich na konto barda jeśli jest taka możliwość). Myślałam, myślałam i jednak to nie jest postać nawet na drugoplanówkę dla mnie. adnotacja moderatora
Postać usunięta. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Felician Hollow - 11.05.2025 Proszę o usunięcie konta Felician Hollow, jest tu tylko KP i parę retro, co można wrzucić do archiwum. Dzięki ![]() adnotacja moderatora
Konto usunięte. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Martin Crouch - 23.06.2025 Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: klik Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Przywracam kolor. Na twoją kartę zostanie naniesione kilka kosmetycznych poprawek - wyślę ci ich listę na PW (wiążą się ze zmianami w sposobie wypełniania pól w karcie i zmianą nazwy zawady). Nie możesz się rozliczyć. W takim razie informuję o istnieniu tego wątku (został utworzony kiedy byłaś nieaktywna). Nieniesione za pośrednictwem niego zmiany nie mogą wpłynąć na wykonany rzut Spaloną Kością. @Martin Crouch RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Semiramis Lestrange - 02.07.2025 Dzień dobry! Poproszę ślicznie o usunięcie kont Semiramis Lestrange, Ashling Greyback, Faye Longbottom i Katla Nordgersim adnotacja moderatora
Konta zostaną usunięte! RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Laurence Lestrange - 11.07.2025 Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: klik Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie Nie wiem do końca, kto będzie sprawdzał, ale do wiadomości dla @Eutierria , w poście znajdują się informacje, że postać przebywa w Paryżu podczas ataków, mających miejsce w Londynie. Potrzebuję wiedzieć, czy mam rzucać na "Spaloną Noc", na dom Laurenca, który znajduje się w Dolinie Godryka i dla siebie. adnotacja moderatora
Na podstawie tego wpisu przywrócę ci kolor, a nad Spaloną Nocą pochylę się za momencik, wyślę ci w tej sprawie PW. @Laurence Lestrange RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Elliott Malfoy - 01.08.2025 Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: 1500+ slow Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Na podstawie tego wpisu przywrócę ci kolor, wyślę ci PW w sprawie reszty. @Elliott Malfoy RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Anastasia Dolohov-Burke - 09.09.2025 Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: 1200 + 500 + 400 Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Szczyt Szczytów. Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: Nie. Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: Nie. adnotacja moderatora
Kolor przywrócony! @Anastazja Dolohov-Burke |