Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Pytania i odpowiedzi - The Edge - 20.10.2023

Ollie, nie mamy tego nigdzie opisanego, więc możesz po prostu wyjść z jakąś propozycją.

Leonie, nie możesz iść tam na staż, musisz mieć jakieś dokonania naukowe albo plecy i wtedy cię przyjmą na Niewymownego. To na pewno nie może być twoja pierwsza praca.

RE: Pytania i odpowiedzi - Leon Bletchley - 20.10.2023

(20.10.2023, 21:48 )The Edge napisał(a): Leonie, nie możesz iść tam na staż, musisz mieć jakieś dokonania naukowe albo plecy i wtedy cię przyjmą na Niewymownego. To na pewno nie może być twoja pierwsza praca.
To przydatna informacja, która powinna zostać umieszczona w temacie odnośnie zawodów dostępnych dla postaci.

RE: Pytania i odpowiedzi - The Edge - 20.10.2023

Uwaga jest oczywiście trafna, edytujemy to. Serduszko

RE: Pytania i odpowiedzi - Cain Bletchley - 21.10.2023

Czy aurowidz widzi cokolwiek więcej w tych zabawowych pęknieciach? Śpiąca królewna Atreusek się wylosował z mojżeszowym krzaczkiem

RE: Pytania i odpowiedzi - Czarny Pan - 21.10.2023

Niestety nie widzisz nic dodatkowego <smutny pepe>.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Leon Bletchley - 22.10.2023

Mogę prosić o zmianę osoby sprawdzającej KP?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Vakel Dolohov - 22.10.2023

Dobrze Leonie, KP sprawdzę ci ja.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Laurent Prewett - 26.10.2023

W osiągnięciach jest o przerzuceniu kośćmi oklumenty przy odczytywaniu aury. Rozumiem, że muszę mieć percepcję przynajmniej na 4, żeby się rzucać z oklumentą inaczej nie ma szans czy może mogę rzucać, ale oklumenta ma np +10 do kości jeśli ma 4 w rozpraszaniu, a ja 3 w percepcji?

Propozycja nr. 1: Czy do tego osiągnięcia (Czytam z was jak z otwartych książek) może być też doliczona zdolność selkie i wiły, skoro opierają się w zasadzie na tym samym, tj: tylko oklumencja pozwala się bronić? Albo jakieś inne, przeznaczone dla tych dwóch

Propozycja nr. 2: Są osiągnięcia za wszystkie działy, tylko nie za tereny wielkiej brytanii, mogłaby takowa powstać, albo to celowe?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Sarah Macmillan - 26.10.2023

Musisz mieć minimum taką ocenę jak on.

Co do propozycji numer 1 - każda genetyka dostanie swoje unikalne osiągnięcia. Jeżeli masz jakieś konkretne propozycje dla Selkie, niekoniecznie powielające te dla trzeciego oka, to możesz podesłać je tutaj lub na moje pw (ale zaznaczam, że genetyki będą teraz trochę modyfikowane, stąd też między innymi braki w ich osiągnięciach, więc nie zagwarantuję ci, że dodam je w takiej samej formie, jak to opiszesz).

Co do propozycji numer 2 - jej brak nie był celowy, więc w sumie to możemy taką dodać. Wpadnie przy następnej aktualce. Serduszko

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Imogen Rookwood - 28.10.2023

Puk puk dobry wieczór,

Mam pytanie odnośnie postaci drugoplanowych (klik). Czy w związku z tym, co jest napisane w podlinkowanym temacie, mogę rozliczyć postać drugoplanową mając na niej napisany tylko jeden post??