Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Rowena Ravenclaw - 28.01.2024

(28.01.2024, 03:11 )Philip Nott napisał(a):
Cytat:Jej przebieg jest powolny, polega na stopniowym osłabieniu połączeń nerwowych, a pierwsze objawy pojawiają się zazwyczaj pomiędzy 15 a 40 rokiem życia.

Czy w takim razie pierwsze objawy petryfikacyjnych zaników nerwowych mogą wystąpić znacznie później niż ta górna granica liczona w latach życia?

Tak. Analogicznie chorobę można wykryć też u dziecka.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Matthias Delacour - 28.01.2024

Cytat:Carrowowie potrafią teleportować się z dowolną ilością osób na zasadach pojedynczej teleportacji. Nie ulegają roszczepieniu.
Z opisu przewagi wnioskuję, że Carrowowie nie ulegają roszczepieniu podczas teleportacji, a co z osobami które im towarzyszą? Też ich to obejmuje czy już mogą się roszczepić?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - The Edge - 28.01.2024

Nic im się nie stanie. Jedyne co, to niektórzy mają zawady, przez które nie mogą się teleportować bez skutków ubocznych - no u nich te skutki uboczne się oczywiście pojawią.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Brenna Longbottom - 29.01.2024

Zauważyłam przy relacjach jedną rzecz, która chyba nie powinna tak działać - kiedy przestawiam niektórych w panelu u siebie w relacjach, to... zmienia się też moje miejsce W ICH relacjach w ich profilach. Szeroki uśmiech Przed chwilą się tym celowo bawiłam, by się upewnić i wrzuciłam na drugie miejsce, to u kogoś też weszło na drugie, wrzuciłam na szóste, to ja też weszłam na szóste - psując zapewne ludziom układXD U mnie też w sumie wcześniej kilka razy zauważyłam zmiany, ale myślałam najpierw, że niechcący przestawiłam coś, ale to chyba sprzężenie.
(A - działa to tylko tak, jeśli obie osoby dokonały jakichkolwiek zmian pozycji, zdaje mi się.)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - The Edge - 29.01.2024

Przekazałam Tyru. Serduszko

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Stanley Andrew Borgin - 29.01.2024

Dodam do słów Brenny, że wystarczy aby to jedna osoba coś poprzestawiała.
Przykład: ja nie zmieniałem nic ale na przykład Brenna już tak i wskoczyła na sam dół relacji.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - The Edge - 29.01.2024

Dostałam info, że błąd jest naprawiony, więc potestujcie i dajcie znać...

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Florence Bulstrode - 30.01.2024

Z tego co poklikałam na szybko, chyba jest już ok

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Neil Enfer - 01.02.2024

Mam pytanie dotyczące transmutacji. Ona nie działa wiecznie, więc przemienione rzeczy wracają do swoich pierwotnych form po jakimś czasie.

1. Czy przy zmianie rzeczy w coś żywego żywe stworzenie ma potrzeby jak jedzenie, picie itp?

2. Czy jak poduszkę zmienię w psa i nakarmię tego psa zwykłym ciastkiem. To jak transmutacja przestanie działać będę miała przed sobą tylko poduszkę czy będę miałą poduszkę, a dookoła niej okruszki zjedzonego ciastka?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Laurent Prewett - 02.02.2024

Pytanie odnośnie tych walentynek:
Czy to można zająć jeden prompt na jedną postać? Czy można jedną postacią więcej i iloma się chce multikami, tylko pd i odznaka mogą przypaść tylko na wybraną postać?