Secrets of London
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Wątek: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=7)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 26.03.2024

Możesz zaprojektować ten post tak jak ci się to podoba - moderatorzy sprawdzają tylko posty dotyczące kwartałów fabularnych. Jeżeli chcesz skorzystać z tego kodu, który już tam jest i dodać coś do tabelki to pomiędzy sesjami dodaj nowy rząd:

Kod:
[Rozgrywki][Sesja data="" link=""]opis[/Sesja]
[tr][td]tutaj jakieś wydarzenie z przeszłości, które nie jest sesją[/td][/tr]
[Sesja data="" link=""]opis[/Sesja]
[/Rozgrywki]

rozgrywki

26 marca • Erik Longbottom podstawił mi nogę na potańcówce.
Gdzieś tutaj zdałem egzamin na prawo jazdy...
1 maja • Jestem u mamy na świętach.

Jeżeli nie chcesz tego napisu "rozgrywki" to oszukaj system tak:

Kod:
[table][Sesja data="" link=""]opis[/Sesja]
[tr][td]tutaj jakieś wydarzenie z przeszłości, które nie jest sesją[/td][/tr]
[Sesja data="" link=""]opis[/Sesja]
[/table]

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Dagur Nordgersim - 30.03.2024

Jak wygląda kwestia pieczętowania? Runy nanosi się za pomocą różdżki? Czy mogą zostać naniesione za pomocą jakiegoś narzędzia?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Eutierria - 31.03.2024

Musisz je wyryć. Czymkolwiek chcesz.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Felician Hollow - 01.04.2024

Czy istnieją czary odcyfrowujące niemagiczne szyfry pisane? A jeśli tak, to czy da się przed nimi chronić? xD

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Vakel Dolohov - 01.04.2024

Nie istnieją. Osoba o wysokiej percepcji może zauważyć w tym jakiś wzór (tak samo jak mugol).

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Neil Enfer - 01.04.2024

Czy istnieje magiczna telewizja/radio? Chodzi mi o to, czy rodzice mojej postaci, co są mugolami, mogą mimo wszystko mieć jakiś dostęp do informacji magicznych? Przez idk zaczarowany telewizor czy coś? Czy jedyne na czym mogą polegać, to ewentualnie te magiczne gazety?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - The Edge - 01.04.2024

Telewizji nie ma, radio jest - Nottowie mają rozgłośnię radiową.

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Neil Enfer - 01.04.2024

A wiadomo od którego roku ona działa?

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - The Edge - 01.04.2024

Nie ustaliliśmy konkretnej daty. Na pewno istniała już w dwudziestoleciu międzywojennym, a dokładną datę możecie sobie ustalić z @Rabastan Lestrange bo to chyba jedyna pracująca tam osoba. Pwease (Jeżeli się pomyliłam i jest ktoś jeszcze to niechaj się odezwie.)

RE: Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi - Philip Nott - 02.04.2024

Na którym piętrze MM jest Departament Skarbu?