![]() |
|
Poczta Charlesa - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Poczta Charlesa (/showthread.php?tid=3244) |
Poczta Charlesa - Charles Mulciber - 13.05.2024 ![]() Oda, płomykówka RE: Poczta Charlesa - Perseus Black - 29.05.2024 Londyn, 05.07.1972
![]() Więcej informacji tutaj
![]() RE: Poczta Charlesa - Perseus Black - 30.05.2024 List przyniosła nieznajoma sowa, choć sądząc po obrączce na jej nodze - była to jedna z sów na wynajem. Koperta była gruba, wypchana licznymi galeonami. Londyn, 2 sierpnia 1972
Szanowny Panie Mulciber, Doszły mnie słuchy o Pańskim świecarskim kunszcie i starannym podejściu do detali podczas rzeźbienia w wosku. Chciałbym zamówić u Pana 50 (słownie: pięćdziesiąt) sztuk fallicznych świec. W różnych kształtach i rozmiarach, jeśli wie Pan, co mam na myśli... Dołączam zapłatę. Bez żadnych nazwisk. Proszę dostarczyć przesyłkę do Dziurawego Kotła, a jeśli dołączona suma jest niewystarczająca - proszę również o informację tamże. Mam nadzieję na szybką realizację zamówienia. Z poważaniem,
Klient RE: Poczta Charlesa - Isaac Bagshot - 22.06.2024 Charles! Nie martw się - nie napiszę w Proroku o chujoświeczkach, jeśli sobie tego nie życzysz. Chciałem jednak zaproponować Ci wywiad w Czarownicy, w którym opowiesz o swoim nowym produkcie. Możesz podpisać się pod tym własnym imieniem, a nie nazwą rodzinnego biznesu. Co o tym myślisz? Osobeicie uważam, że to będzie naprawdę świetna reklama! : ) P.S to nie jest szantaż. Jeśli nie masz ochoty udzielić wywiadu i rozreklamować swoich świeczek, to nie na żadnego problemu! Isaac xxx RE: Poczta Charlesa - Isaac Bagshot - 22.06.2024 Charlie, Twój wuj nie wygląda na człowieka, który zaczytywałby się w Czarownicy. Nie jestem jednak w stanie zagwarantować Ci tego na sto procent. Ja na przykład przeczytałem prawie wszystkie numery tego tygodnia, począwszy od 1961 roku. Polecam! W każdym razie, wyjście zawsze jest. Twoje świeczki zrobiły jednak wielką furorę, i na Twoim miejscu szedłby w to. P.S wspomnę nawet trzy razy, że jest to twój produkt, a nie rodzinny. Isaac xxx RE: Poczta Charlesa - Isaac Bagshot - 22.06.2024 Charlie < 3 zabierz Leo, to pójdziemy się potem napić! Do zobaczenia. Isaac xxx RE: Poczta Charlesa - Brenna Longbottom - 30.06.2024 Charlie, zawsze wierzyłam w potęgę czekoladowych żab i kart, ale nigdy dotąd nie podejrzewałam, że mogą uratować komuś życie - chyba nie doceniałam ich mocy. Dziękuję bardzo za prezent, chociaż nie musiałeś, rozdawanie żab ludziom w potrzebie to moja święta misja, którą poprzysięgłam kontynuować wiele lat i zobowiązują mnie do tego reguły tajemnego, czekoladowego bractwa. Trzymam za słowo, że przy następnym spotkaniu nie będziesz się topić. Pozdrowienia B. List wyblakł jakiś czas po przeczytaniu. RE: Poczta Charlesa - Bard Beedle - 16.07.2024 Londyn
5.08.1972 Chłopcze!
Muszę przyznać, że twój wywiad w ostatnim numerze Czarownicy był absolutnie genialny! Dawno nie miałam okazji tak się uśmiać. Świeczki w kształcie penisów? Kto by pomyślał! Żyje już 80 lat, a jeszcze nigdy nie widziałam czegoś tak zabawnego! Czytając artykuł, niemal wylałam herbatę z radości! To naprawdę niesamowite, jak coś tak prostego jak świeczka może stać się tak... wyjątkowe. Zaczęłam się zastanawiać, jakie inne kształty mógłbyś w przyszłości wprowadzić. Może świeczki w kształcie muszelek? Albo smoczych jaj? Możliwości są nieskończone! Z pozdrowieniami, Rebbeca RE: Poczta Charlesa - Bard Beedle - 16.07.2024 ![]() 5.08.1972 Drogi Panie Świeczkowy,
zauroczyłam się w Panu. Jak człowiek z takim talentem może być jeszcze wolny? Co Pan powie na kolację? Obiecuję, że nie będziemy rozmawiać tylko o świeczkach. Może sobota wieczorem? Dam znać, gdzie rezerwuję stolik!Pozdrawiam serdecznie,
fanka zakochana po uszy P.S. Czy można prosić o autograf na jednej z Pańskich świeczek? RE: Poczta Charlesa - Bard Beedle - 16.07.2024 ![]() Szanowny Panie Mulciber, sugeruję zwiększyć trwałość i elastyczność wosku oraz dodać do świeczki runę wibracyjną u nasady, a najlepiej trzy o różnym natężeniu. W razie potrzeby testerek nowych rozwiązań, proszę pytać o Bellę w Fontannie Szczęśliwego Losu. Akceptuję barter i dostęp do prototypów. Z wyrazami szacunku Bella LaFontaine |