09.10.2025, 15:41 ✶

Chudy jak wypłata i długi jak miesiąc (187cm). Eteryczna uroda Lovegoodów rozwodniona mugolską pospolitością. Rude włosy domagające się fryzjera, broda domagająca się brzytwy, której starym zwyczajem nie posiada w domu. Jasnozielone oczy. Ubrany zwykle w proste szaty, czarne, lub w stonowanych barwach, skrojone tak, by nie krępowały ruchów.
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
10.10.2025, 00:19 ✶
Przyjęłam i wpisałam sobie do kolejki. Chciałam zapodać posty dzisiaj, ale hosting miał problemy i dostałam szału, więc zrobię to jak wstanę, bo mi się już oczy kleją. ![]() there is mystery unfolding
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.
13.10.2025, 11:28 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.10.2025, 11:32 przez Thomas Figg.)
(10.10.2025, 00:17 )Eutierria napisał(a): Masz jedną próbę. Jeden rzut. It's me, AGAIN xD Jak już mi się udało za pierwszym razem (wypadł sukces, nie słaby, nie krytyczny, ale zwykły, solidny sukces) to po prostu klątwa znika i można grać dalej czy muszę poczekać na reakcję MG? Chodzi o kartę lokacji "Szczeliny" -> POST Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
Jasnoniebieskie oczy, brązowe włosy i jasna, posiadająca nieliczne piegi cera. 168 wzrostu, o szczupłej sylwetce. Wokół niej unosi się intensywny aromat ziół i zapachowych świec. Dłonie w niektórych miejscach ma permanentnie odbarwione od eliksiralnych składników i roślin którymi się zajmuje.
11 godzin(y) temu ✶
Dzień dobry ja o kaszel; ten który terroryzuje ludzi po spalonej nocy. Czy potrzeba na niego jakichś specjalnych środków czy normalne syropki eliksiralne, używane w takich sytuacjach, by zadziałały?
The woods are lovely, dark and deep,
But I have promises to keep, And miles to go before I sleep. Przeciętnego wzrostu kobieta (175cm) o srebrnych oczach i burzy rudych włosów.
1 godzinę temu ✶
Szanowna Pani Bezalo; jakimi kośćmi na spaloną rzucić z nazwiskiem Gregorovitch?
Znane środki pomagają na objawy i „choroba” z czasem ustaje. Niczego co wyleczyłoby ją od razu nie wynaleziono. there is mystery unfolding
|
|