• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Pyskówka - Kruk Louvaina

Pyskówka - Kruk Louvaina
hiraeth
You think I’ll be the dark sky so you can be the star?
I’ll swallow you whole.
sława
V
krew
czysta
genetyka
dziedzic Slytherina
zawód
rzemieślnik
182cm, oczy wpadają w błękit lub w zieleń w zależności od światła, wąskie źrenice, splamienie gadzią chorobą, dobrze zbudowany jak na kalekę, nosi widoczną biżuterię, w tym kolczyki w obu uszach

Seisyll Rowle
30.05.2026, 20:06  ✶  
Do pakunku nie załączono żadnej notatki, ale Louvain mógł odnaleźć to, o co prosił w swojej skrytce.

walijski #5e7f63
Salazar #7f4242
the way of water
This could be perfection
Or venom dripping in your mouth
sława
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
Niewymowna
Pierwsze co rzuca się w oczy to intensywnie błękitna barwa tęczówek. Błękitne, dokładnie tak jak morze, które gra nieustannie gdzieś wewnątrz jej duszy. Ma ciemne, brązowe włosy, które jednak farbuje regularnie na blond. Ubiera się nieodzownie we włoskie kreacje. Zawsze ma też pomalowane paznokcie; na czerwony lub czarny kolor.

Desideria Zabini
09.06.2026, 01:34  ✶  
19.10.1972

Louvainie,
Niezmiernie ucieszyły mnie napisane przez ciebie słowa. Mam też nadzieję, że czujesz się nieco lepiej, a jeśli nie, cóż, może uda nam się znaleźć sposób na to co tobą targa. Z przyjemnością zjem w twoim towarzystwie śniadania. Czy odpowiada ci jutro?

Twoja,
Desideria

Illusions... or real illusions.
Within the illusions hide real illusions... from the real illusions, the illusions are created.
Within the truth hides the lie... within the lie hides the truth.
Dzieło sztuki
które chcesz polizać
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
kustoszka sztuki
Brunetka o jasnej cerze i zielonych oczach. Mierzy 166 cm wzrostu przy wadze 50 kg. Bardzo dba o swój wygląd. Poczucie estetyki rozwinięte na wysokim poziomie sprawia, że przywiązuje ogromną wagę do detali - od ubioru, przez makijaż, po dodatki. Ubraniami stara się przykryć swoją niedowagę. Jej arystokratyczna postawa, pełna powściągliwości i elegancji, dodaje jej szyku, co niektórzy odbierają jako dystans i wyniosłość.

Astoria Avery
22.06.2026, 02:44  ✶  
14.10.1972

Drogi Lou,

muszę przyznać, że od czasu naszej rozmowy, poświęciłam Twojej propozycji znacznie więcej myśli, niż początkowo planowałam.

Im dłużej jednak próbowałam dojść do jakichkolwiek wniosków, tym bardziej utwierdzałam się w przekonaniu, że wciąż mam za mało odpowiedzi. Nie brakuje mi opinii ani wątpliwości, ale mam zbyt wiele pytań, na które nie potrafię odpowiedzieć samodzielnie. A ponieważ nie mam w zwyczaju podejmować istotnych decyzji w oparciu o przypuszczenia, uznałam, że najrozsądniej będzie po prostu zadać je osobie, która może na nie odpowiedzieć.

Jeżeli nic się nie zmieniło od naszej ostatniej rozmowy, chciałabym porozmawiać z Tobą bardziej otwarcie i szczegółowo.

Czy mogłabym odwiedzić Cię jutro? Zakładam, że łatwiej będzie nam rozmawiać bez przeszkód i przypadkowych uszu. Sama  mieszkam jeszcze w rodzinnej posiadłości, dlatego wydaje mi się to rozwiązaniem wygodniejszym dla nas obojga. Oszczędzi nam przynajmniej kilku niezręcznych pytań i jeszcze bardziej niezręcznych odpowiedzi.

Astoria

learn the rules
then
break some

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (7): « Wstecz 1 … 3 4 5 6 7

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny