• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Icarusa

Poczta Icarusa
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód
Kasztanowe włosy zwykle ma ciasno spięte, odsłaniając bladą, trochę piegowatą twarz. Oczy ma jasne, o uważnym spojrzeniu. Około metr sześćdziesiąt dziewięć wzrostu.

Florence Bulstrode
10.03.2025, 09:34  ✶  
List został Ci wręczony po pogrzebie 14 września, chociaż zapisano go jeszcze w sierpniu. Florence nie pozostawiła testamentu – nie miała zresztą ogromnego majątku, który mogłaby rozdysponować. Najwyraźniej jednak groza Beltane oraz wizja skłoniły ją do napisania „na wszelki wypadek” kilku listów.

Drogi Icarusie,

jedyną szczęśliwą przyszłością jest dla Ciebie ta dziewczyna.
Doskonale wiesz, którą mam na myśli.

Z wyrazami uczucia
Florence

Do koperty wrzucono wisiorek w kształcie smoka.
Czarodziej
*sigh*
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Uzdrowiciel
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
05.12.2025, 13:11  ✶  
28.10.72
Ari,
powiedz mi tak szczerze. Czy zrobiłem w tym roku coś, co sprawiło, że Ty i Atreus postanowiliście postawić na motyw golizny w moich prezentach?
B.
sacrificial lamb
Why does my skin start to burn?
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
smokolożka
rude loki, ciemne i bystre oczy. Mierzy 168 cm

Mona Rowle
07.12.2025, 00:18  ✶  
Urzędowa sowa Mony dostarczała króciutkią wiadomość (kto używa służbowej poczty do prywatnych spraw?) 18 września 1972 r.

Ari,
doszłam do wniosku, że nie mam absolutnie nic, co mogłabym ubrać na ten ślub. Myślisz, że mogłabym namówić Twoją siostrę, żeby mnie uratowała i doradziła coś sensownego?

Do zobaczenia wieczorem. Buziaki.

jaskółka, czarny brylant,
wrzucony tu przez diabła
Czarodziej
*sigh*
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Uzdrowiciel
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
01.03.2026, 23:13  ✶  
19.09.1972
Ari,
dziękuję za wczorajszą pomoc. Wątpię, aby tak się wydarzyło, ale proszę daj znać jeśli jakkolwiek poczujesz że klątwa mogła na Ciebie przejść.
Basilius
PS.: Następnym razem gdy zasugerujesz że traktuję moich pacjentów bez żadnej podejrzliwości, sam zapłacisz za swój obiad.
PS2.: Kiedy chcesz się spotkać na kawę?
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa