• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Sowa Rajita

Sowa Rajita
Widmo
krew
genetyka
zawód

Rajit Patil
29.11.2022, 19:59  ✶  

[Obrazek: indian-eagle-owl-bubo-bengalensis-25701029.jpg]

Kod:
[koperta]
[align=right]Londyn xx.xx.1972[/align]

xx,

x

[align=right]xx,[/align]

[podpis="Rajit Patil"][/koperta]
King with no crown
Stars, hide your fires
Let no light see my black and deep desires
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Kanclerz Skarbu
Schludny, młody mężczyzna ze starannie ułożonymi blond włosami. Nie grzeszy wzrostem, będąc wysokim na 178 centymetrów, acz chodzi na tyle wyprostowany i z uniesioną głową, że może wydawać się górować nad rozmówcą. Pomaga mu w tym spojrzenie chłodnych, niebieskich oczu, na tyle skutych lodem, że nie sposób się przez niego przebić, aby dostrzec kryjącą się za nimi duszę. Zazwyczaj używa perfum z cedrowymi nutami przeplatającymi się z drzewem sandałowym. Dobiera ubrania starannie, zwłaszcza kolorystycznie. Nie ubiera się krzykliwie, acz odpowiednio do okazji; zawsze z idealnie wyprasowanym materiałem koszuli, dobrze dopiętą kamizelką. Charyzmą przyciąga do siebie innych, acz waży słowa w naturalnie ostrożnej manierze. Nie brak mu w głosie donośnych tonów, na marne można oczekiwać, że otworzy usta, aby krzyczeć, nawet te cicho wypowiedziane przez niego słowa potrafią być dobitniejsze niż cudzy krzyk. Stawia na niską intonację, uważając, że jest przyjemniejsza dla ucha i bardzo dobrze podkreśla angielski, wręcz krzyczący w swojej pretensjonalności o jego uprzywilejowanym urodzeniu, akcent.

Elliott Malfoy
01.12.2022, 04:57  ✶  
Londyn, 28 kwietnia 1972r

Szanowny Panie Patil,

Postanowiłem się do Pana zwrócić, z racji pozytywnej relacji pomiędzy naszymi rodzinami oraz z powodu wykonywanego przez Pana zawodu.

W ostatnim czasie wszedłem w posiadanie abraksana o wątpliwym zdrowiu. Od wielu lat staram się odratowywać te zwierzęta na różnych akcjach charytatywnych i też w momentach, gdy po prostu jest ku temu okazja, więc zdaje sobie sprawę, że niektóre przypadki mogą być krytyczne bądź po prostu trudne. Niemniej, ze wszystkich medyków i magizoologów, którym dotychczas przyszło pracować z odratowanymi zwierzętami żaden nie był w stanie odpowiednio stwierdzić co jest nie tak z tym konkretnym okazem. Postanowiłem zaczerpnąć porady z zewnątrz, być może świeża perspektywa przyniesie odpowiednie rezultaty.

Rozumiem, jeżeli ma Pan dość napięty grafik, nie ukrywam jednak, że sprawa jest nagląca. Przechodząc do kwestii wynagrodzenia -  kwota nie gra największej roli, zależy mi na dobrym zdrowiu zwierzęcia i na opinii eksperta.

Byłbym wdzięczny gdyby zdołał Pan znaleźć dla mnie trochę czasu w nadchodzących popołudniach, jeżeli o okres od poniedziałku do piątku chodzi, lub porankach, jeżeli mówimy o weekendach.

Z wyrazami szacunku,

Elliott Malfoy

“An immense pressure is on me
I cannot move without dislodging the weight of centuries”
♦♦♦
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny