• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Listy do Umka

Listy do Umka
your new trauma
unbothered. moisturized. happy. on diagon alley, killing innocent people. focused. flourishing.
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
szmalcownik
Ścigany przez prawo, lecz nie każdy czarodziej od razu skojarzy jego twarz. Błękit intrygująco pięknych oczu, tak jasny jak wiosenne niebo, zdaje się skrywać pod sobą coś innego - ciemność, jakiej nie da się uchwycić słowami. Jego postura, choć nie wykazuje nadmiernego umięśnienia, emanuje przekonaniem o własnej wyższości. Niezbyt wysoki (mierzy 175 centymetrów wzrostu), ale z pewnym nieuchwytnym urokiem, nosi ze sobą aurę tajemniczości, której źródło ukryte jest w zakamarkach przeżartej melancholią duszy. To, co sprawia, że spojrzenia przylgną do niego jak dźwięki do ciszy, to nie tylko atrakcyjność zewnętrzna, ale coś w nim, co przyciąga i odpycha jednocześnie. Nie jest stary, ale jego oblicze nosi na sobie wyraźny ciężar czasu.

Umbriel Degenhardt
06.12.2023, 02:58  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2024, 21:09 przez Umbriel Degenhardt.)  
Sowia poczta Briella
Bezimienna
Obawiam się, że sowa mnie nie znajdzie, bo wtedy znalazłaby mnie Brygada, ALE...

they should be
t e r r i f i e d
of me
Widmo
Wit Beyond Measure Is Man's Greatest Treasure.
krew
genetyka
zawód
Czarownica czystej krwi; jedna z czworga legendarnych założycieli Hogwartu. Posiadaczka słynnego diademu, obdarzającego niezwykłą mądrością.

Rowena Ravenclaw
08.07.2024, 20:57  ✶  
Drogi Skur-Briellu,

Trzymaj swoje oślizgłe łapska z dala od mojej żony. A z brudnych myśli możesz się wyspowiadać każdy pierwszy piątek miesiąca w godzinach 7-9 i 18-21.

Serdecznie (NIE) pozdrawiam,
Percival Macmillan
Arcykapłan
MĄŻ ISOBELL

Odpowiedź na list.
Widmo
Lost in the serenity
Found by the water
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Mirabella była czarownicą nieznanego statusu krwi, która zakochała się w trytonie i zamierzała wziąć z nim ślub, czemu głośno zaprotestowała cała jej rodzina. Rozczarowana tym kobieta zamieniła się w rybę (plamiaka).

Mirabella Plunkett
02.10.2024, 19:41  ✶  

Odezwij się do niej jeszcze raz, a ten rytuał będzie ostatnim w Twoim życiu. Gwarantuję ci, że Isobell spali każdy list, który przyjdzie od ciebie i nie będę jej powstrzymywał, jeżeli postanowi spalić także twój niewyparzony język.

P.M.
Lord Voldemort
There is no good and evil. There is only power, and those too weak to seek it.
krew
genetyka
zawód
Swąd czarnej magii aż gryzie w gardło. Obecność tego czarnoksiężnika wzbudza niepokój nawet w najsilniejszych czarodziejach.

Czarny Pan
28.02.2025, 20:25  ✶  
<klimatyczna treść wezwania Umbriela przez Voldemorta, której nie chce mi się pisać dla samej siebie>
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa