• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta [Jesień 1972] Mabon

[Jesień 1972] Mabon
Niewymowny
Jeśli mnie nie lubisz, to twój problem, a nie mój.
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Niewymowny - Departament Tajemnic / Komnata Śmierci
Wysoki o krótkich włosach blondyn, mierzący 194 cm wzrostu. Jego spojrzenie niebieskich oczu, często przedstawia chłód, powagę, tajemniczość, a nawet strach. Trudny do odczytania pod względem emocji i uczuć, gdzie tych drugich nie posiada. Nie potrafi okazać współczucia i miłości. Powiadają, że zsynchronizował się ze swoim zawodem w Komnacie Śmierci. Tak też się ubiera. Czerń jest jego życiem i codziennością.

Nicholas Travers
25.05.2026, 09:24  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2026, 23:13 przez Morrigan.)  
Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne)
Z kim spędzałem Mabon: W Rezydencji Traversów w Szkocji z rodzicami, siostrą i babką.
Linki do postów (2000 słów): klik

adnotacja moderatora
Dopisane. @Nicholas Travers
fretka
sława
I
krew
półkrwi
genetyka
metamorfomag
zawód
kieszonkowiec
uwaga - metamorfomag na gigancie! dość wysoka mulatka, 175 cm, 83 kg, kręcone czarne włosy, intensywnie zielone oczy

Keyleth Nico Yako
20.07.2026, 15:06  ✶  
Z kim spędzałem Mabon: z błogosławieństwem, Mabon spędzam w Rewjachu z moim ojciem panem Woodym i ferajną
Linki do sesji (tam na dole będzie podliczone, więc nie wrzucam pojedynczych thx Buc for your wtyczka): klik

Zadanie poboczne - Dary
Link do rzutu:
Link do posta z kładzeniem darów na ołtarzu:
Intencja:

Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej
Zakupione przedmioty: Zawada Biedak uniemożliwia mi kupno przedmiotów, ale patrze i się ślnie w ramach zadania pobocznego
Link do fabularnego posta: klik
big sis
sława
I
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
egzorcystka
170 cm, 80 kg, dobrze zbudowana, świadoma walorów własnego ciała, szeroko uśmiechnięta blondynka o niebieskich oczach przetkanych morską zielenią. Ma niski, przyjemny głos, mówi zwykle cicho, by maksymalnie skupić na sobie uwagę odbiorcy.

Urd Nordgersim
07.08.2026, 09:02  ✶  
Z kim spędzałem Mabon: Brynja Nordgersim
Linki do postów (2000 słów): klik oraz dopełnienie do 2k słów na kiermaszu klik

Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej
Zakupione przedmioty:spalone owoce x1
Link do fabularnego posta: klik
Our Lady of Sorrows
and you don't seem the lying kind
a shame that I can read your mind
and all the things that I read there
candlelit smile that we both share
sława
IV
krew
czysta
genetyka
wila
zawód
Właścicielka zakładu pogrzebowego
Spowita nimbem wyższości i aureolą sięgających niemal do ziemi srebrzystoblond włosów, Lorraine wygląda dokładnie tak, jak powinien wyglądać Malfoy z krwi i kości. A jednak... Coś hipnotyzującego jest w jej czystym, wysokim głosie, w sposobie, w jaki intonuje słowa. Coś w pełnych gracji ruchach, w przenikliwym spojrzeniu jasnoniebieskich oczu, skrytych pod ciężkimi od niewyspania powiekami. Przedziwny czar półwili, który wyróżnia Lorraine z tłumu mimo raczej przeciętnej postury (1,67 m), długo nie pozwalając ludziom zapomnieć o jej uśmiechu. Wygląda na istotę słabą, wątłego zdrowia. W przeszłości, Lorraine zmagała się z zaburzeniami odżywania, przez co teraz cechuje ją nienaturalna wręcz kruchość. Chorobliwie chuda, kości zdają się niemal przebijać delikatną, bladą skórę. Uwagę zwracają zwłaszcza wydelikacone dłonie o długich, smukłych palcach, w których często obraca w zamyśleniu srebrny pierścionek z emblematem rodu Malfoy. Obyta towarzysko, zawsze wie, co powiedzieć, i jak się zachować. Bez względu na okoliczności dba o zachowanie nienagannej postawy. Ubiera się w otrzymane w spadku po bogatszych kuzynkach, klasyczne, mocno zabudowane suknie, na których wprawne oko dostrzeże ślady poprawek krawieckich. W naturze półwili leży przyciągać cudze spojrzenia, może dlatego Lorraine nosi się bardzo konserwatywnie, nigdy niemal nie odsłaniając ciała. Najczęściej spowita jest od stóp do głów w biel, choć chętnie stroi się również w odcienie zieleni i błękitu. Zawsze otula ją mgiełka ciężkich perfum, których nieznośnie wręcz słodki zapach służy tuszowaniu klejącej się do Lorraine mdłej woni śmierci.

Lorraine Malfoy
08.08.2026, 13:37  ✶  
Z kim spędzałem Mabon: z tatą (Armand Malfoy) na Podziemnych Ścieżkach — udzielono mi na to pozwolenia o tutaj
Linki do postów (2000 słów): klik

Zadanie poboczne - Dary
Link do rzutu: ten sam, co do posta
Link do posta z kładzeniem darów na ołtarzu: klik
Intencja:
Cytat:Otocz opieką tych, których kocham. Zawsze strzeż ich od złego. Zapomnij o ich przewinach, a jak zabłądzą, nie odtrącaj ich od swego łona. W swej dobroci przygarnij ich wtenczas bliżej. Przyjmij do swego serca tych, za których oddałabym własne. I przebacz mi, jeżeli moje serce nie wystarczy, aby kochać ich tak, jak należy…
Zawahała się.
…Daj jednak, żeby wystarczyło na dom dla nich. Bo tylko tego pragnę. Domu.

Yes, I am a master
Little love caster
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa