• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Orion Fletcher

Orion Fletcher
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
03.06.2023, 23:47  ✶  

Orion Fletcher

Koncepcja postaci

Orion mieszka w magicznej części Londynu. Urodził się w 1964 roku. Jego rodzice to wątpliwej sławy czarodzieje, którzy zarabiają na życie poprzez nielegalny przemyt. Chłopiec ma co jeść, w co się ubrać, gdzie spać, jednak rodzice nie dbają zbytnio o jego edukacje i czas wolny.
Oriona można spotkać na ulicy Pokątnej i Nokturnu, chłopak czuje się tam jak u siebie, więc nie odczuwa skrempowania przed nawiązywaniem interakcji z dorosłymi czarodziejami.
Doświadczenie zawodowe zdobywa już od małego, jest lokalnym chłopcem na posyłki, za drobniaki i słodycze mógłby zabić. Kto by podejrzewał o morderstwo ośmiolatka?
Jego ulubionym zajęciem, oprócz psocenia i urozmaicania życia lokalnej ludności, jest podsłuchiwanie rozmów i przekazywanie ich dalej. Straszny z niego plotkarz, ale jego milczenie można łatwo wykupić.
Orionek nie ma jeszcze ukształtowanego kompasu moralnego, a więc przyjmuje zadania od tych "dobrych", jak i "złych", nie zastanawiając się nad późniejszymi konsekwencjami.
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
04.06.2023, 00:10  ✶  

Postać drugoplanowa

Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
04.06.2023, 00:10  ✶  

zebrane odznaki

Twoja postać nie zdobyła jeszcze żadnych odznak. Odznaki możesz zbierać realizując scenariusze, zdobywając mechaniczne osiągnięcia i biorąc udział w wydarzeniach ogłaszanych w dziale szpalta. Sporadycznie mistrzowie gry obdarowują graczy odznakami specjalnymi. Sposoby na ich zdobycie owiane są jednak tajemnicą.
Widmo
krew
genetyka
zawód
Drobny chłopiec, z burzą lekko kręconych blond włosów i błękitnymi oczami. Energiczny, uśmiechnięty dzieciak, który obdarzy Cię, wyjątkowym jak na swój wiek, bystrym spojrzeniem.

Orion Fletcher
04.06.2023, 00:11  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2023, 00:50 przez Orion Fletcher.)  

Oto profil twojej postaci

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... Najpotężniejszego czarodzieja w tej części Londynu
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Potwora z szafy
♦ Amortencja pachnie mi... Czekoladowymi żabami
♦ Moje ulubione zaklęcie to... To którym ojciec naprawia zlew
♦ Mój patronus przyjmuje formę... We will see
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... Sposób na sprawdzanie prognozy pogody
♦ Czarna magia? Cóż... Nie znam, to się nie wypowiem
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... Pierwszy lot na miotle
♦ Stoję po stronie... Pieniędzy
♦ Moje serce należy do... Rodziców
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku