• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Biuro Spraw Wszelakich Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi

Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi
Czarodziej
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Około 175 centymetrów wzrostu. Jasnobrązowa czupryna, latem łatwo rozjaśniająca się od słońca. Młodzieńcza twarz, sprawiająca raczej przyjazne wrażenie. Dość szczupły, choć nie wymizerowany.

Darcy Lockhart
27.11.2022, 01:55  ✶  
Mam wrażenie, że bot na dc wysypał się tak, że nie indeksuje nowych sesji. (Daje powiadomienia w starych, ale już nie w tych założonych ostatnio.)

Harlan Fawley
27.11.2022, 01:56  ✶  
Ile pomieszczeń zmieści się w lokacji odpowiadającej małej chatce w Little Hangleton? Dzięki za odpowiedź.
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
28.11.2022, 21:58  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2022, 21:58 przez Eutierria.)  
Wybaczcie zwłokę, zew weekendu wezwał. Serduszko

(27.11.2022, 01:55 )Darcy Lockhart napisał(a): Mam wrażenie, że bot na dc wysypał się tak, że nie indeksuje nowych sesji. (Daje powiadomienia w starych, ale już nie w tych założonych ostatnio.)
Wyszpiegowałam dzisiaj co się zepsuło i naprawiłam. Wszystko powinno już działać.

Cytat:Ile pomieszczeń zmieści się w lokacji odpowiadającej małej chatce w Little Hangleton? Dzięki za odpowiedź.
Podział przestrzeni - jak ci się zamarzy. Powierzchnia tak do 100m2 wliczając w to pięterko, może trochę więcej, trochę mniej (patrząc na przewagi i zawady - bogacz może sobie pozwolić na więcej), byleby się trzymać logiki, że to nie może być dworek, kamienica ani zamek, tylko wpisująca się w takie klimaty małej miejscowości domek z ogródkiem i tyle.

Harlan Fawley
28.11.2022, 22:04  ✶  
Cytat:Podział przestrzeni - jak ci się zamarzy. Powierzchnia  tak do 100m2 wliczając w to pięterko, może trochę więcej, trochę mniej (patrząc na przewagi i zawady - bogacz może sobie pozwolić na więcej), byleby się trzymać logiki, że to nie może być dworek, kamienica ani zamek, tylko wpisująca się w takie klimaty małej miejscowości domek z ogródkiem i tyle.
A przy czesze mała przestrzeń to też mniej więcej tyle będzie w metrach kwadratowych?
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
28.11.2022, 22:27  ✶  
(28.11.2022, 22:04 )Harlan Fawley napisał(a): A przy czesze mała przestrzeń to też mniej więcej tyle będzie w metrach kwadratowych?
Ujmij to sobie fabularnie i rozmiarowo jak chcesz, byle nie opisać tego jako największy domek na ulicy, skoro nie masz możliwości tak dużej rozbudowy jak inni. Ogólnie celowo nie podawałam sztywnych ram, bo to nie ma dla mnie jakiegoś większego znaczenia - kreujcie to sobie dowolnie, zachowując klimat i jakieś podstawowe rzeczy wynikające z przewag i zawad - biedaka po prostu nie stać na życie w drugim Malfoy Manor i tyle.
Widmo
krew
genetyka
zawód

Persephone Mulciber
30.11.2022, 17:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.11.2022, 17:13 przez Persephone Mulciber.)  
Nie wiem, gdzie się to zgłasza, ale... proszę o przeniesienie mojej postaci: Perfephone Mulciber do archiwum i zmianę koloru na nieaktywną. Straciłam dla niej powód i motywację do gry. Może kiedyś do niej wrócę.

Downy sins of streetlight fancies
Chase the costumes she shall wear
Ermine furs adorn the imperious
Severin, severin awaits you there

*
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
30.11.2022, 17:40  ✶  
(30.11.2022, 17:12 )Persephone Mulciber napisał(a): Nie wiem, gdzie się to zgłasza, ale... proszę o przeniesienie mojej postaci: Perfephone Mulciber do archiwum i zmianę koloru na nieaktywną. Straciłam dla niej powód i motywację do gry. Może kiedyś do niej wrócę.
Nie ma problemu, przeniesiemy ją. Proszę tylko o nieodłącznie jej od głównego profilu. Gdybyś chciała wrócić do aktywnych, wystarczy napisać jakieś posty fabularne i przywrócimy ci kolorek. Serduszko
motyl
I wish they would only take me
— as I am —
krew
genetyka
zawód
Łagodność rysów czyni go bardziej podobnym do chłopca, aniżeli mężczyzny u progu trzeciej dekady życia. Sylwetka smukła, nosząca ślady niedowagi, zaś wzrost przeciętny (zaledwie 177 centymetrów). Jasne włosy opadają miękko na czoło, a błękitne oczy patrzą ufnie na swych rozmówców. Odzienie skromne, z licznymi śladami reperowania.

Ariel
02.12.2022, 21:08  ✶  
Nie mam dostępu do chatboxa na głównej stronie forum, gdy jestem zalogowana na Lysadrze. Na wszystkich innych postaciach działa ;-;
Widmo
To the days of Avalon
Where magic rules as king
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Potężna czarownica, nieznanego statusu krwi, żyjąca w czasach średniowiecznych. Specjalizowała się w uzdrowicielstwie, a także była animagiem, potrafiącym zmienić się w ptaka. Rządziła również jako królowa Wyspy Avalon. Uważana za żeński odpowiednik samego Merlina. Była przyrodnią siostrą króla Artura, którego później zabiła.

Morgana le Fay
02.12.2022, 21:11  ✶  
(02.12.2022, 21:08 )Lysander A. Lovegood napisał(a): Nie mam dostępu do chatboxa na głównej stronie forum, gdy jestem zalogowana na Lysadrze. Na wszystkich innych postaciach działa ;-;

Sprawdź teraz, chyba powinno być.
Widmo
It's getting dark in this
little heart of mine
krew
genetyka
zawód

Alanna Carrow
04.12.2022, 15:44  ✶  
Czy scenariusze "Nastał czas ciemności" oraz "Pierwsze ataki śmierciożerców" można rozegrać jako oryginalne ciało, tj. bez pasażera w postaci opętującej duszy?
W sensie, planuję opętańca i pasuje mi fabularnie, żeby dusza wskoczyła w śmierciożercze ciało.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (183): « Wstecz 1 … 12 13 14 15 16 … 183 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa