• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Atreusa

Poczta Atreusa
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód
Kasztanowe włosy zwykle ma ciasno spięte, odsłaniając bladą, trochę piegowatą twarz. Oczy ma jasne, o uważnym spojrzeniu. Około metr sześćdziesiąt dziewięć wzrostu.

Florence Bulstrode
20.08.2024, 15:14  ✶  

Atreusie,

wierzę Ci na słowo i muszę przyznać, że odetchnęłam z ulgą. Nie widzę dla Was przyszłości ani oczyma jasnowidza, ani własnymi, za to mogłabym z łatwością wyobrazić sobie w niej wyjątkowo burzliwe rozstanie. To co napisałeś o Hardwicku jest z pewnych względów intrygujące, ale rozmówię się z Geraldine, gdy poczuje się na to gotowa.

Atreusie Alaistarze Bulstrode, mam wielką nadzieję, że nie planujesz wybierać sobie partnerki drogą losowania. Jestem pewna, że ten pomysł rozbawiłby matkę, ale pamiętaj, że ojciec by go nie pochwalił.

Florence.
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód
Kasztanowe włosy zwykle ma ciasno spięte, odsłaniając bladą, trochę piegowatą twarz. Oczy ma jasne, o uważnym spojrzeniu. Około metr sześćdziesiąt dziewięć wzrostu.

Florence Bulstrode
20.08.2024, 15:33  ✶  

Co masz na myśli przez: jedną wygrałem w karty?
Musimy porozmawiać.
Czarodziej
*sigh*
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Uzdrowiciel
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
23.09.2024, 23:23  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2024, 23:23 przez Basilius Prewett.)  
Okolice 4 sierpnia
Jeśli to Ty stoisz za tym ogłoszeniem to po prostu bądź dorosły i się przyznaj. A jeśli nie to czy wiesz może kto?
B.
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód

Florence Bulstrode
23.09.2024, 23:45  ✶  
5.08.72

Atreusie,

muszę przyznać, że nie spodziewałam się czegoś takiego po Tobie.
Zakładałabym, że wysłałbyś raczej anons w imieniu Oriona.
Zostaw Basiliusie w spokoju, Atri. Mówię poważnie.

Florence
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód

Florence Bulstrode
23.09.2024, 23:55  ✶  

Atreusie, mój drogi

chcę jedynie Cię poinformować, że jeśli spróbujesz wysłać takie zgłoszenie w moim imieniu, następnym razem przy nastawianiu kości nie dostaniesz eliksirów przeciwbólowych.

Twoja
Florence
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód

Florence Bulstrode
24.09.2024, 00:02  ✶  

Atreusie,

nie sądzisz chyba, że nie zauważę, że próbujesz odwrócić moją uwagę wzmianką o nieistniejących zaręczynach?
Wszyscy troje powinniście więcej czasu poświęcać własnym sprawom, a mniej moim i Basiliusa.

Florence
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód

Florence Bulstrode
24.09.2024, 00:20  ✶  
Nie tak dawno spotkałam się z Electrą, która wyrażała ubolewanie, że ja i Basilius nie interesujemy się randkami. Jeśli nawet nie uknuliście tego razem - nie podejrzewam Ellie o... taki ton ogłoszenia, choć nie zdziwiłoby mnie, gdyby pomysł wyszedł od niej - w pewnym sensie bez wątpienia ostatnio tworzycie zgrany front.
Powinniście skupić się bardziej na własnych sprawach niż na naszych. Czy może ten anons i pogłoski o mnie to próba odwrócenia uwagi mamy od plotek na temat Ciebie i Loretty, Ciebie i dziewczyny z widowiska, Ciebie i owej modelki Rosierów...?
Czarodziej
*sigh*
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Uzdrowiciel
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
24.09.2024, 00:22  ✶  

I tak Ci do końca nie ufam.
Zostaw te świeczki w spokoju bo chyba nie wiesz do czego służą.
sweet summer child
Savor every moment 'til she has to go
'Cause her boyfriend is the rock 'n' roll
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka
Dość wysoka (177 cm) młoda dziewczyna z długimi, ciemnymi lokami i brązowymi oczami. Pełna energii i ubrana jak z żurnala, zwraca na siebie uwagę wszystkich wokół.

Electra Prewett
24.09.2024, 00:58  ✶  
04.08.1972

Atre,

co to jest za akcja? Przyznam, prawie się posikałam ze śmiechu czytając ogłoszenie, ale my mieliśmy z Arim przemyślany cały misterny plan, jak zeswatać tego kawalera. Jeśli chcesz dołączyć do naszego spisku, wystarczyło powiedzieć! Ale nie martw się, Basil ani Florence nic ode mnie nie wyciągną.

Ellie
PS Fajna fota, skąd ją wytrzasnąłeś?
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
magizoolog
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
24.09.2024, 10:20  ✶  
4.08.1972, New Forest

Drogi Atreusie,

z jednej strony męczę się z nieznanym sprawcą, który krzywdzi stworzenia w New Forest, a z drugiej strony dostaję list o brzmieniu, odważę się zacytować:

"(...) Nie obiło Ci się przypadkiem o uszy, kto z naszej kochanej rodziny postanowił wstawić ogłoszenie do Czarownicy w moim imieniu?

Koniec cytatu.

Drogi Atreusie, czy nie obiło Ci się przypadkiem o uszy, kto z naszej rodziny byłby zdolny do wstawienia takiego ogłoszenia?

Twój,
Laurent Prewett

○ • ○
his voice could calm the oceans.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (18): « Wstecz 1 … 10 11 12 13 14 … 18 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny