• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Jessiego

Poczta Jessiego
sweet summer child
Savor every moment 'til she has to go
'Cause her boyfriend is the rock 'n' roll
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka
Dość wysoka (177 cm) młoda dziewczyna z długimi, ciemnymi lokami i brązowymi oczami. Pełna energii i ubrana jak z żurnala, zwraca na siebie uwagę wszystkich wokół.

Electra Prewett
31.10.2024, 16:26  ✶  
29.08.1972

Jessie,

właśnie przeczytałam w "Czarownicy", że pan Selwyn ma brać ślub z twoją mamą. Czy to prawda? A jeśli tak, to dlaczego dowiaduję się o tym dopiero teraz z gazety, zamiast od Ciebie?

Ellie
PS Skoro twoja mama mnie polubiła, to liczę, że zabierzesz mnie na wesele.
PS 2 O co chodzi z tymi nieślubnymi córkami pana Longbottoma i pana Shafiqa?
sweet summer child
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka
Dość wysoka (177 cm) młoda dziewczyna z długimi, ciemnymi lokami i brązowymi oczami. Pełna energii i ubrana jak z żurnala, zwraca na siebie uwagę wszystkich wokół.

Electra Prewett
02.11.2024, 19:10  ✶  
29.08.1972

Słońce,

wiem, że gazety wypisują bujdy, dlatego chciałam Cię dopytać. Dobrze wiedzieć, że niczego przede mną nie ukrywasz ale szkoda, że nie będzie wesela. Pan Selwyn wydaje się być bardzo zabawną osobą, chciałabym w końcu go poznać.
Za to absolutnie musisz mi opowiedzieć o córce pana Shafiqa. Przede wszystkim, czy odziedziczyła urodę po ojcu?

XOXO
Ellie
sweet summer child
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka

Electra Prewett
02.11.2024, 19:51  ✶  
29.08.1972

Ojej, w takim razie mam nadzieję, że już niedługo pan Selwyn poczuje się lepiej.
Wierzę na słowo, że córka pana Shafiqa jest śliczna. A jest może wolna?
Ciężko mi stwierdzić, czy twoja mama i pan Selwyn pasowaliby do siebie, skoro nie poznałam jeszcze twojego chrzestnego. Po prostu chętnie przeszłabym się na jakieś wesele dla zabawy hihi.

XOXO
sweet summer child
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
modelka

Electra Prewett
02.11.2024, 20:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2024, 20:08 przez Electra Prewett.)  

Szkoda.
Za to próba wkręcenia się na wesele brzmi jak plan hihi.
XOXO
Evil Queen
Kill them with success and bury them with a smile
V
krew
zdrajca krwi
genetyka
—
zawód
Niewymowna
Ma jasne włosy, jasne oczy i 177 centymetrów wzrostu. Chętnie chodzi w butach na obcasach, mimo wysokiego wzrostu. Potrafi uśmiechać się bardzo pięknie i ciepło, ale zwykle uśmiech ten jest absolutnie fałszywy.

Charlotte Kelly
05.11.2024, 15:46  ✶  
30.08.72

Skarbie,

pamiętasz ciotkę Amelię z USA? Mówię o mojej współpracownicy - tej, którą zmanipulowałam, żeby mi pomagała bardzo polubiłam, bo pochodziła z Anglii i pomogła mi w wielu sprawach. Dom jej rodziców na przedmieściach Londynu od jakiegoś czasu stoi pusty i chciałaby, żeby ktoś tam wpadł, przewietrzył wnętrza, upewnił się, że działają zaklęcia zabezpieczające, skrzat domowy nie oszalał z braku towarzystwa i tak dalej. Absolutnie nie mam na to czasu, poza tym wiesz, jak nie znoszę kurzu. Wybierzcie się tam we troje z Ritą i Theo, to oraz wasz wyjazd to Egiptu będą dla mnie doskonałą okazją, żeby przynieść trochę pracy do domu, i zająć się nią w spokoju. Nie martw się, obiecuję, że wszystkie te ładne artefakty, które pożyczę, oddam później.

Załączam adres i informacje na temat chroniących domu zaklęć. Postarajcie się nie roznieść budynku i jak zwykle - nie wpuszczajcie obcych, nawet jeśli mają cukierki.

Całusy
Mama
Evil Queen
V
krew
zdrajca krwi
genetyka
—
zawód
Niewymowna
Ma jasne włosy, jasne oczy i 177 centymetrów wzrostu. Chętnie chodzi w butach na obcasach, mimo wysokiego wzrostu. Potrafi uśmiechać się bardzo pięknie i ciepło, ale zwykle uśmiech ten jest absolutnie fałszywy.

Charlotte Kelly
11.11.2024, 18:36  ✶  
29.08.72

Jakimi zaręczynami...?
Evil Queen
V
krew
zdrajca krwi
genetyka
—
zawód
Niewymowna

Charlotte Kelly
11.11.2024, 18:59  ✶  
29.08.72

Ach, to. Zdążyłam o tym zapomnieć. Prezenty z ostatniego wesela dawno się już skończyły, uznaliśmy więc, że pora na kolejne.
Zaraz, napisano o tym w gazecie? W której? Co dokładnie?
Sunshine
Pretty brown eyes and a mind full of thoughts.
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Stażystka w MM
Promienny uśmiech zawsze zdobi jej twarz, wydawać by się mogło, że nigdy się nie smuci. Patrzy na świat bystrymi oczami w kolorze orzecha laskowego. Włosy ma zazwyczaj brązowe, chociaż latem gdzieniegdzie pojawiają się jasne pasemka, kiedy pozwoli słońcu je musnąć swoimi promieniami. Usta różane, nos lekko zadarty, twarz obsypana piegami. Jest szczupła, nie należy do wysokich kobiet, bo ma około 168 cm wzrostu.

Rita Kelly
06.12.2024, 10:49  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2024, 11:02 przez Rita Kelly.)  

Braciszku,

nie wiem, chyba pamiętam, pamiętam, jak przez mgłę? Wiem, że istniała i to by było na tyle.
Od kiedy to jesteśmy ekipą sprzątającą? Czy naszą matkę do reszty już coś opętało? Czy powinnam to z niej wypędzić, albo chociaż spróbować?

Rita
Sunshine
Pretty brown eyes and a mind full of thoughts.
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Stażystka w MM
Promienny uśmiech zawsze zdobi jej twarz, wydawać by się mogło, że nigdy się nie smuci. Patrzy na świat bystrymi oczami w kolorze orzecha laskowego. Włosy ma zazwyczaj brązowe, chociaż latem gdzieniegdzie pojawiają się jasne pasemka, kiedy pozwoli słońcu je musnąć swoimi promieniami. Usta różane, nos lekko zadarty, twarz obsypana piegami. Jest szczupła, nie należy do wysokich kobiet, bo ma około 168 cm wzrostu.

Rita Kelly
06.12.2024, 11:03  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2024, 11:04 przez Rita Kelly.)  
31.08.1972

Braciszku,

czy ona w ten cywilizowany sposób próbuje nas wyrzucić z domu?
Mam sobie zacząć szukać mieszkania? Po co miałabym mieszkać u jakiejś ciotki. Jeśli nie chce nas dłużej w domu niech nam to powie wprost, a nie szuka wymówek.

Rita
Evil Prince
The devil doesn't bargain, he'll only do you harm again
krew
genetyka
zawód
Średniego wzrostu (metr siedemdziesiąt osiem) chłopak o ciemnych włosach i orzechowych oczach. Zawsze uśmiechnięty, choć pod uśmiechem skrywa swoje prawdziwe intencje, które nie są tak miłe.

Theo Kelly
06.12.2024, 15:37  ✶  
Odpowiedź nadeszła całkiem szybko, ewidentnie też Theo skorzystał z kartki, na której wiadomość przesłał Jessie, z niedbale oderwanym pismem brata.

Braciszku,

miś zostanie w domu, ja wiem, że ty swojego targasz nawet do pracy, ale nie każdy tak ma.
Mam nadzieję, że ten skrzat tam żyje i nie będziemy musieli tam sprzątać wielkich zwał kurzu.

Theo

P.S.
To kiedy tam idziemy? Jutro? Pojutrze?
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa