• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta Sieć Fiuu [20.09.1972] Fale, Atreus i Aidan

[20.09.1972] Fale, Atreus i Aidan
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista
Ciemne włosy i niebieskie oczy. Wysoki, na oko 180 cm wzrostu. Młody, z gładko ogoloną twarzą i wiecznie znudzonym wyrazem twarzy. Uśmiech iście cwaniacki, sugerujący złośliwość.

Aidan Parkinson
06.12.2025, 00:54  ✶  
- Śpisz? Mam nadzieję że nie. Ptaszki na mieście ćwierkają, że prawie każda laska, z którą byłeś, wybrała swoją własną płeć. Zdradź mi sekret, żebym przypadkiem nie zrobił tego co ty, bo trochę przypał strzelać do własnej bramki czy cośtam.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
06.12.2025, 01:04  ✶  
- Sram. Nie wiem o jakich ty ptaszkach pierdolisz, ale coś ci kłamią, bo do tej pory większość jednak wydaje się zainteresowana kutasami. Aczkolwiek nie wiem, czy przypadkiem dzisiaj Victorii nie przekonwertowałem na ptaki. Zobaczymy co przyniesie jutro.
Ale po pierwsze - nie interesuj się kurwa nie swoimi sprawami.
Po drugie - co mi dasz za zdradzenie tajemnic?
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista
Ciemne włosy i niebieskie oczy. Wysoki, na oko 180 cm wzrostu. Młody, z gładko ogoloną twarzą i wiecznie znudzonym wyrazem twarzy. Uśmiech iście cwaniacki, sugerujący złośliwość.

Aidan Parkinson
06.12.2025, 01:06  ✶  
- Moje wyczucie nie zawodzi, zawsze złapię cię w kiblu. Gówniana sprawa. Jakie, kurwa, ptaki?
Po pierwsze: buzi. Po drugie: jak duża to tajemnica? I jeśli dotyczy Victorii, zastawię moje mieszkanie.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
06.12.2025, 01:19  ✶  
- Głównie to ptaki z gatunku gęsi.
Jak duża to tajemnica to nie jestem pewien, bo to stare dzieje. W sensie te laski, bo chciałeś wiedzieć czego nie robić. Tajemnica Victorii natomiast - to byś się mieszkaniem nawet nie wypłacił.
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista

Aidan Parkinson
06.12.2025, 01:21  ✶  
Już o niej zapomniałem, gadaj czemu Vika brata się z drobiem bo przysięgam na gacie Harper - nigdy więcej się nie wysrasz bez mojego głosu w głowie.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
06.12.2025, 01:24  ✶  
Zwyczajnie cie zablokuję frajerzyno, jak mi będziesz darł pizde w głowie. Jak chcesz poznać największe sekrety Viczki, to gadaj co mi możesz dać. Oprócz mieszkania.
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista

Aidan Parkinson
06.12.2025, 01:27  ✶  
Przyleze ci śpiewać serenady pod oknem. Nie wierzysz? Zapytaj Viki o ostatniego wyjca którego dostała w biurze.

Skonfiskowałem ostatnio kolejną gadającą rybę, ale miał to być prezent. Co powiesz na kebsa i łychę?
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
06.12.2025, 01:43  ✶  
Wiesz co? Jeśli tylko uda ci się znaleźć moje okno, be my guest. Właściwie to teraz bardzo chciałbym to usłyszeć. I zobaczyć.

Jesteś absurdalnie nudny, Parkinson. Ale niech ci będzie, kebab i łycha, skoro nie masz nic ciekawszego. Otrzymujesz więc tajemnicę wprost proporcjonalną do propozycji: dwa dni temu domorosły nekromanta zmienił Lestrange z ropuchę, żeby mu wysiedziała jajo bazyliszka. Niestety mu nie wyszło.
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista

Aidan Parkinson
06.12.2025, 01:49  ✶  
Ale pierdolisz. Jeśli myślisz, że zmarnuje na taką ściemę kebsa z miesianym, to jesteś większym frajerem, niż ja.

Kiedyś cię znajdę, nie martw się, usłyszysz mój piękny głos nie raz. Miło się z tobą gawędziło, mam nadzieję że kupa udana. Buźka!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa