• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Głąb pocztowy Zeleny

Głąb pocztowy Zeleny
Dr Jekyll & Mr Hyde
o dwóch takich, co podzieliły księżyc
sława
II
krew
półkrwi
genetyka
rozszczepieniec
zawód
stażystki w Mungu / kelnerki w mugolskim barze
Dość wysoka (173 cm) blondynka o niebieskich oczach. Wydaje się szczupła, ale w rzeczywistości jest dobrze umięśniona i szybko biega. Mówi z delikatnym akcentem. Najczęściej zakłada mugolskie ubrania, ceni sobie swobodę, ale na specjalne okazje ma kilka pięknych sukni i szat, odziedziczonych po matce.

Zelena Brekker
30.07.2026, 18:53  ✶  
Pim
biały gołąb pocztowy, wyjątkowo łagodnie usposobiony i łakomy na wszelkiego rodzaju dobroci.

[+]Wzór listu
data

Adresat,

treść.

Zelena
Czarodziej
Życie to sztuka, którą uprawia niewielu. Większość tylko wegetuje.
sława
III
krew
mugolak
genetyka
—
zawód
Złotnik / Kowal
Wysoki brunet, mierzący aż 193 cm wzrostu. Długość włosów często sięga mu karku. Zazwyczaj goli się na gładko, bądź pozwala sobie utrzymać zarost. Ostatnie wydarzenia spalonej nocy doprowadziły do tego, że zapuścił brodę. Twierdząc, że być może w ten sposób, nie zostanie rozpoznany przez oprawców. Ubiera zwyczajnie jak każdy mugol. Posiada bardzo dobrze zbudowaną sylwetkę, co zasługą jest wieloletnie ćwiczenie ciała.

Tristan Ward
4 godzin(y) temu ✶  
Odpowiedź na ten list nadeszła rankiem. Poza tym listem, był jeszcze mały pakunek z dodanym rachunkiem do zapłaty, który przyniosła sowa.

Londyn 25 października 1972r.

Szanowna Pani Brekker,

Zdrowie dopisuje. Mam nadzieję, że u Pani również.
Zgodnie z prośbą o wykonanie żelaznych gwoździ, przesyłam Pani wykonany przeze mnie ich komplet. Mam nadzieję, że spełnią swoją rolę.

Pozdrawiam,
Tristan Ward

@Zelena Brekker
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa