Szanowna Pani Brekker,
Zdrowie dopisuje. Mam nadzieję, że u Pani również.
Zgodnie z prośbą o wykonanie żelaznych gwoździ, przesyłam Pani wykonany przeze mnie ich komplet. Mam nadzieję, że spełnią swoją rolę.
'Cause her boyfriend is the rock 'n' roll
Droga Zeleno,
niestety uszycie szaty stagnacji dla Ciebie mnie przerosło. Naprawdę przepraszam, jestem chyba wypalona ciągłym szyciem zamówień.
You just gotta keep livin' man,
L-I-V-I-N
Droga Zeleno,
niestety uszycie szaty stagnacji dla Ciebie mnie przerosło. Naprawdę przepraszam, jestem chyba wypalona ciągłym szyciem zamówień.
L-I-V-I-N
Droga Zeleno,
wybacz to opóźnienie, dopiero teraz miałam czas na zajęcie się dyniami. Wiem, że to nie jest najpiękniejszy lampion, ale po zapaleniu powinien działać jak każdy inny.
L-I-V-I-N
of your demise.
Szanowna Pani Brekker,
Niestety materiał na szatę dla pani, nie chciał współpracować.
Szanowna Pani Zelena Brekker,
Piszę do Pani w sprawie zgłoszonej chęci udziału w prowadzeniu namiotu uzdrowicielskiego w Dolinie Godryka, podczas wydarzenia sabatu Samhain, dnia 31 października.
Biorąc pod uwagę odbywający przez Panią staż w Klinice Magicznych Chorób i Urazów, będzie Pani pełniła rolę asystentki podczas prowadzonych szkoleń przez prowadzącego uzdrowiciela. Tutaj przydzielam Panią do Émile Mulcibera.
Podczas wydarzenia, proszę zachować dużą czujność i ostrożność. Dolina Godryka nie jest w ostatnich miesiącach uznawana za bezpieczne miejsce, zważając na jej graniczenie z Knieją Godryka, objętą ścisłą ochroną przez Departament Przestrzegania Prawa.
Gdyby coś się wydarzyło, osobiście będę na miejscu.
Magicznych Wypadków i Katastrof
Wzór listu