27.03.2023, 17:19 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2023, 18:27 przez Dellian Ollivander.)
Wiosna 1972
dokonania fabularne
Wydłużony opis fabularnych dokonań postaci w kwartale. Co zmieniło się w jej życiu? Czy pięła się na szczeblach organizacji? Zorganizowała wydarzenie, straciła kogoś bliskiego?
postępy
Co udało się postaci osiągnąć? Jak rozwinęła swoje umiejętności? Czego dokonała na fabule, a co gracz dodaje pomiędzy wierszami? Ten opis musi być poparciem zmian nanoszonych w statystykach, przewagach, zawadach i lokacjach.
rozgrywki
| [ 10.03.1972 ] • Całą rodzinką poszliśmy odczarowywać ogródek. Mówię rodzinką, bo Mellvyn to mój brat, a Danielle to siostra, którą sam wybrałem. (Mellvyn Ollivander | Danielle Longbottom – trwające) |
| [ 18.03.1972 ] • Na przypale albo wcale. Kto jak nie ślepy Dellian może celebrytę ubrudzić ciastkiem? Tak też się stało. Na szczęście Philip miał luźne podejście i razem wypili kawkę oraz zjedli pyszne ciacho. (Philip Nott – zakończone) |
rozgrywki
| [ 11.04.1972 ] • Odczarowywanie posągów bywa czasami bardzo trudne (Brenna i Danielle Longbottom – zakończone) |
| [ 11/04/1972 ] • Razem z Brenną udał się do mężczyzny z listu znalezionego przy posągu. Dowiedzieli się, że jest on mugolem, który był zakochany z Zoyi. Dziewczyna kupiła przedmiot, przez który zamieniła się w kamień. Nikt nie mógł zdjąć tej klątwy. (Brenna Longbottom – zakończone) |
| [ 13.04.1972 ] • Sumą przypadków znalazłem w potrzebie dwie dziewczyny – jedną małą, a drugą dużą. Ta duża pomogła mi tej małej uratować jej kota z tarapatów. Bell nie był zbyt pomocny. (Mackenzie Greengrass – zakończone) |
| [ 19.04.1972 ] • Bo czasem ci co widzą są bardziej ślepi od tych, co nie widzą. (Ula Brzęczyszczykiewicz – zakończone) |
| [ 21.04.1972 ] • Głos Cynthii był dla mnie bardzo kojący i dobrze kojarzący się. Nie wiedziałem, czy przynosząc jej kawę postępuję dobrze, ale chciałem z nią porozmawiać, chciałem ją poznać. Pozwoliła mi dotknąć swoją twarz, była taka delikatna i przyjemna. Nie wiem jak się nasza znajomość przez to potoczy, muszę napisać do Fergusa. (Cynthia Flint – zakończone) |
rozgrywki
| [ 02/05/1972 ] • Dzwonki w lesie z Martinem i Dzwonkiem |
| [ 04/05/1972 ] • Gdy Sauriel gubi ludzi pyta ślepych, gdzie może ich znaleźć. Przybył więc do domu Ollivanderów szukając Fergusa. Znalazł Delliana i Bella, ale ci nie chcieli za bardzo z nim rozmawiać, a Dell czuł delikatną obawę względem wampira. Do zobaczenia? (Sauriel Rookwood – zakończone) |
| [ 08/05/1972 ] • Los lubi płatać figle i podsyłać damy w opresji w najmniej spodziewanym momencie. Ula przyszła do Ministerstwa, aby odzyskać rzeczy, które straciła podczas tragedii na Beltane. Delikatnie się zgubiła i spotkała Delliana. Była trochę nieporadna, ale Ollivander świetnie sobie poradził z jej łzami i zaprosił na kawę. Tam poznali się trochę lepiej i umówili na kolejne spotkanie, gdzie będą wspólnie malować, a nawet Dellian zgodził się jej pozować. (Ula Brzęczyszczykiewicz – zakończone) |
| [ 00/00/1972 ] • opis |
| [ 00/00/1972 ] • opis |