03.04.2023, 03:12 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.05.2023, 02:28 przez Tilly Toke.)
W ramach zmian w I kwartale, chciałam dodać przewagę;
I dla równowagi zawady:
Oprócz tego, chciałam zmienić nieco opis klątwy żywiołów, czyli przekleić na taki:
zmiany w opisie miastowego:
Kod:
[PRZEWAGA] Tworzenie drewnianych przedmiotów II: Kiedy był młodszy, to z braku laku rzeźbił w kawałkach drewna figurki. Z czasem jednak hobby przerodziło się w coś więcej, bo zamiast drewnianych koników Fletcher zaczął tworzyć amulety i inne drewniane przedmioty, które zamawialiby od niego klienci.I dla równowagi zawady:
Kod:
[ZAWADA] Pechowiec [II]: Od kiedy nie przyszła do niego wróżka zębuszka, kiedy wypadł mu pierwszy mleczak, czuł że jest z nim coś nie tak. Tak naprawdę nie miało to nic wspólnego z faktycznym stanem rzeczy, bo jego stary zwyczajnie zachlał, jednak podejrzenia pozostały. Zbyt wcześnie skiśnięte mleko, za częste wdeptywanie w kupę na całkiem czystym chodniku, akurat skończyły mu się papierosy, kiedy przysiągłby, że miał jeszcze całą paczkę w tej drugiej kurtce. No i nie mówiąc już o tych wszystkich zgubionych knutach, kiedy w kieszeniach nie miał ani jednej dziury. A no i wisienka na torcie, czyli klątwa w podarku od losu.Oprócz tego, chciałam zmienić nieco opis klątwy żywiołów, czyli przekleić na taki:
Kod:
Podobno ciekawość to pierwszy stopień do piekła i Timothy nawet byłby w stanie się z tym zgodzić, bo zaspokojenie swojej własnej przypłacił niespodzianką w postaci klątwy żywiołów. Klątwy nabawił się jakieś 13 lat temu, przez jakiś wyjątkowo podły artefakt. Brał wtedy udział w wykopaliskach jako konsultant i to wydarzenie szybko też zakończyło jego przygodę.zmiany w opisie miastowego:
Kod:
Nigdy nie był specjalnym fanem wybierania się na łono natury. Przebywanie w środowisku naturalnym wydaje się wprawiać go w dość niezręczny nastrój i betonowe dżungle opuszcza naprawdę sporadycznie.adnotacja moderatora
Zmiany wprowadzone 25/05/2023