• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Vincent O'Dwyer

Vincent O'Dwyer
irish mutineer
living like we're renegades

krew
genetyka
zawód
Raczej łatwo przegapić go w tłumie. Nieco niższy od przeciętnego Brytyjczyka (174 cm), jest krępej budowy mężczyzną. Ma jasnoniebieskie oczy oraz wiecznie roztrzepane jasne włosy, a ich długość sugeruje, że dawno nie był u fryzjera. Vinnie preferuje modę mugolską, rzadko ubiera się elegancko, zdecydowanie preferuje odzież, która nie krępuje jego ruchów. Kiedy podwija rękawy swetra lub koszuli, można dostrzec liczne blizny pokrywające jego przedramiona, zarówno po oparzeniach jak i cięte. Ma silny akcent po którym nietrudno zgadnąć, że nie urodził się w Londynie. Pachnie tytoniem.

Vincent O’Dwyer
05.04.2023, 13:08  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2023, 17:31 przez Vincent O’Dwyer.)  

Vinnie O'Dwyer

[Obrazek: dafea4f72d4c4fca476afa3c2168aa58f0bfba2e.gif][Obrazek: zMho0U1.jpg]
pinterest

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie, dotykającego smoczego pyska - zwierzę jest spokojne i zrelaksowane
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... ogromnej strzykawki z jeszcze większą, ostro zakończoną igłą
♦ Amortencja pachnie mi... ogniem, wilgotną od deszczu ziemią, tytoniem
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Lumos, gotowe oświetlić nawet największy mrok
♦ Mój patronus przyjmuje formę... Smoka Szopa pracza
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... bajka dla naiwnych, ale z ziarnkiem prawdy. Wolę jednak myśleć, że jestem kowalem własnego losu
♦ Czarna magia? Cóż... narzędzie, które w rękach nieodpowiedniego człowieka może być zabójczą bronią
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... znalezienie się w miejscu, w którym aktualnie jestem
♦ Stoję po stronie... jedna z nich uważa, że moje życie jest bezwartościowe - to ja stoję po przeciwnej
♦ Moje serce należy do... mojej nieco zwariowanej, licznej rodziny
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Vincent O'Dwyer - przez Eutierria - 30.03.2023, 20:37
RE: Vincent O'Dwyer - przez Eutierria - 05.04.2023, 13:06
RE: Vincent O'Dwyer - przez Eutierria - 05.04.2023, 13:07
RE: Vincent O'Dwyer - przez Vincent O’Dwyer - 05.04.2023, 13:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka