• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej »
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula

[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula
Niewidomy Kochanek
Don’t know what’s next
I want to feel the light
krew
genetyka
zawód
Dellian ma zamglone, jasne oczy i od razu po spojrzeniu w nie, dociera do ciebie, że masz do czynienia z osobą niewidomą. Ma dłuższe, kręcone włosy, które często opadają mu na twarz. Zawsze ma w ręku różdżkę, która czasami drży, gdy chłopak zbliża się do przeszkód. Ubiera się w jasne koszule, które czasami są źle zapięte, ale można mu to wybaczyć, prawda? Na to narzuca ciemne kamizelki. Spodnie luźne, garniturowe. Ubrania wybiera mu kot, który ma naprawdę dobry gusty. Do tego wygodne buty, w których nigdy się nie przewróci, ani nie potknie, bo mógłby sobie naprawdę zrobić krzywdę. Mierzy 182 centymetry wzrostu, a waży 74 kilogramy.

Dellian Ollivander
07.04.2023, 22:33  ✶  

Miałem dzisiaj bardzo dobry humor. Dzień był odpowiedni na spacerek i zaczerpnięcie świeżego powietrza. Bell lawirował między moimi nogami informując mnie o przeszkodach i nieuważnych przechodniach. Nie do końca wiedziałem dokąd zmierzam, a Bell miał ochotę na spacer. Ten kot naprawdę wiedział czego mi potrzeba i jak sprawić, abym nie popadł w jakąś niepotrzebną depresję.

Nuciłem sobie cicho pod nosem jakąś bliżej nieokreśloną melodię, różdżkę standardowo trzymałem w dłoni, aby mnie informowała o przeszkodach i wsłuchiwałem się w złośliwy głos kota, który sprawiał, że ludzie wokół szeptali coś niezadowoleni pod nosami.

— Ślepy, uważaj, z prawej, kolorowe coś, co straszy moje potencjalne ofiary. – prychnął kot, a ja zwinnie ominąłem kolorowe coś, o czym wspomniał Bell.

Niestety po kilku krokach w przód usłyszałem jak kolorowe coś okazuje się dziewczyną, która przewraca się o coś i psioczy pod nosem. Uniosłem brwi ku górze zaskoczony i odwróciłem się, aby podejść i zapytać, czy wszystko jest w porządku. Byłem pewien, że sprawnie udało mi się ją ominąć, nawet nie poczułem, abym ją dotykał.

— Czy wszystko w porządku moja droga, kolorowa koleżanko? – zapytałem cicho, a pod moimi nogami Bell cicho parsknął.

Sam byłem ubrany w garniturowe spodnie, czarną koszulę i kamizelkę, która nie była dobrze zapięta, a na to narzuciłem również czarny płaszcz, którego guziki również były krzywo zapięte. Strój dobrany przez kota i również kolory podane mi przez niego, więc nie mogłem być pewny, czy na pewno były one w tych barwach, ale ufałem Bellowi, więc myślę, że mnie nie oszukał.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dellian Ollivander (997), Ula Brzęczyszczykiewicz (1119)

Wiadomości w tym wątku
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 07.04.2023, 10:55
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 07.04.2023, 22:33
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 09.04.2023, 08:15
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:14
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 14:38
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:54
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 15:08
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 15:39
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 15:53
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 16.04.2023, 20:31
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 18.04.2023, 16:00

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa