• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej »
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula

[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula
Niewidomy Kochanek
Don’t know what’s next
I want to feel the light
krew
genetyka
zawód
Dellian ma zamglone, jasne oczy i od razu po spojrzeniu w nie, dociera do ciebie, że masz do czynienia z osobą niewidomą. Ma dłuższe, kręcone włosy, które często opadają mu na twarz. Zawsze ma w ręku różdżkę, która czasami drży, gdy chłopak zbliża się do przeszkód. Ubiera się w jasne koszule, które czasami są źle zapięte, ale można mu to wybaczyć, prawda? Na to narzuca ciemne kamizelki. Spodnie luźne, garniturowe. Ubrania wybiera mu kot, który ma naprawdę dobry gusty. Do tego wygodne buty, w których nigdy się nie przewróci, ani nie potknie, bo mógłby sobie naprawdę zrobić krzywdę. Mierzy 182 centymetry wzrostu, a waży 74 kilogramy.

Dellian Ollivander
11.04.2023, 14:14  ✶  

Słysząc jej pytanie cicho parsknąłem. Bell prychnął na słowa dziewczyny.

— A ty głupia jesteś?! Odpowiedź na oba pytania to TAK! – odpowiedział kot nim zdążyłem cokolwiek dodać od siebie. Dźgnąłem go lekko nogą, aby przestał i podniosłem głowę tak, aby dziewczyna zobaczyła moją twarz w pełnej okazałości.

— Tak się składa, że jestem ślepy. – odpowiedziałem jej i pochyliłem się ku niej, aby mnie doskonale zobaczyła i obadała mój wygląd. — Nie złość się, bo ponoć to urodzie szkodzi, a słyszę po twoim głosie, że właśnie do pięknych pań należysz. – odpowiedziałem cicho, filuternym głosem i figlarnym uśmiechem. Dłonie z różdżką schowałem za plecami. – I ja nie zrobiłem nic złego, ponieważ udało mi się ciebie nie dotknąć, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze i nic sobie nie zrobiłaś. Co do kolorów totalnie nie widzę w nich problemu moja droga. Mój kot cię tak opisał, więc pomyślałem, że będzie to dla ciebie komplement. Jeśli tak nie jest to proszę wybacz mi, nie chciałem cię urazić.

Wyciągnąłem ku niej swoją dłoń i jeśli się zdecydowała ją złapać zamierzałem ucałować jej wierzch, jeśli nie to po prostu się delikatnie skłoniłem.

[a]— Jestem Dellian i naprawdę przykro mi, że przyczyniłem się do twojego wypadku. –

dodałem przedstawiając się. [/a]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dellian Ollivander (997), Ula Brzęczyszczykiewicz (1119)

Wiadomości w tym wątku
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 07.04.2023, 10:55
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 07.04.2023, 22:33
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 09.04.2023, 08:15
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:14
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 14:38
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:54
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 15:08
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 15:39
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 15:53
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 16.04.2023, 20:31
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 18.04.2023, 16:00

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa