• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej »
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula

[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula
Niewidomy Kochanek
Don’t know what’s next
I want to feel the light
krew
genetyka
zawód
Dellian ma zamglone, jasne oczy i od razu po spojrzeniu w nie, dociera do ciebie, że masz do czynienia z osobą niewidomą. Ma dłuższe, kręcone włosy, które często opadają mu na twarz. Zawsze ma w ręku różdżkę, która czasami drży, gdy chłopak zbliża się do przeszkód. Ubiera się w jasne koszule, które czasami są źle zapięte, ale można mu to wybaczyć, prawda? Na to narzuca ciemne kamizelki. Spodnie luźne, garniturowe. Ubrania wybiera mu kot, który ma naprawdę dobry gusty. Do tego wygodne buty, w których nigdy się nie przewróci, ani nie potknie, bo mógłby sobie naprawdę zrobić krzywdę. Mierzy 182 centymetry wzrostu, a waży 74 kilogramy.

Dellian Ollivander
11.04.2023, 14:54  ✶  

Czułem się winny, że zacząłem się śmiać, ale nie sądziłem, że dziewczyna, aż tak zareaguje. Był to wypadek, zrządzenie losu, które chciało zaigrać nam na nosach. Odważyłem się dotknąć jej ramienia, aby powstrzymać jej ruchy, które słyszałem, że były zbyt gwałtowne. Nie chciałem rozstawać się w złości, a słyszałem w jej tonie głosu, że zaczyna się jej robić przykro. Może i była buntownicza, może i była bojowo nastawiona, ale się nie dziwie. Pewnie czuła się upokorzona tym upadkiem i niezdarnością, ale nic nie mogła na to poradzić. Nie byłem zbyt dobry w poruszaniu się w tłumie, więc cóż miałem poradzić?

— Tak, kot. Bell jest moim przewodnikiem i jest kotem, który ma swoją wolę i nic na to nie poradzę. – dodałem wyjaśniając, ale nie miałem zamiaru też odpuścić. Dzisiaj stała się moją ofiarą i będzie musiała się z tym pogodzić. — Dobra duszyczko naprawdę mi przykro, że tak się stało i nic tego nie zmieni. Nie chciałem, abyś odebrała mój dobry humor za coś złego. Nie chcę się z ciebie wyśmiewać. – moja dłoń spoczywała na jej ramieniu bardzo delikatnie, tak delikatnie, że bez problemu mogła ją strącić i nic by się nie stało. – Co tutaj robisz i co się wywróciło? Czy coś się zniszczyło? Może mógłbym ci się za to jakoś odwdzięczyć jeśli twierdzisz, że to przeze mnie. Niestety nie jestem w stanie zobaczyć szkód.

Nie miałem zamiaru się stąd ruszać i mogła to zdecydowanie wyczytać z mojej pozy. Miałem zamiar dzisiaj spędzić przy jej boku trochę czasu, aby zadość uczynić jej upadkowi i sprawić, aby nie czuła się smutna oraz upokorzona.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dellian Ollivander (997), Ula Brzęczyszczykiewicz (1119)

Wiadomości w tym wątku
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 07.04.2023, 10:55
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 07.04.2023, 22:33
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 09.04.2023, 08:15
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:14
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 14:38
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:54
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 15:08
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 15:39
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 11.04.2023, 15:53
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Dellian Ollivander - 16.04.2023, 20:31
RE: [kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula - przez Ula Brzęczyszczykiewicz - 18.04.2023, 16:00

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa