• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Wokół Magicznych Dzielnic Ministerstwo Magii v
« Wstecz 1 2 3
Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne

Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne
Niewidomy Kochanek
Don’t know what’s next
I want to feel the light
krew
genetyka
zawód
Dellian ma zamglone, jasne oczy i od razu po spojrzeniu w nie, dociera do ciebie, że masz do czynienia z osobą niewidomą. Ma dłuższe, kręcone włosy, które często opadają mu na twarz. Zawsze ma w ręku różdżkę, która czasami drży, gdy chłopak zbliża się do przeszkód. Ubiera się w jasne koszule, które czasami są źle zapięte, ale można mu to wybaczyć, prawda? Na to narzuca ciemne kamizelki. Spodnie luźne, garniturowe. Ubrania wybiera mu kot, który ma naprawdę dobry gusty. Do tego wygodne buty, w których nigdy się nie przewróci, ani nie potknie, bo mógłby sobie naprawdę zrobić krzywdę. Mierzy 182 centymetry wzrostu, a waży 74 kilogramy.

Dellian Ollivander
08.05.2023, 15:08  ✶  

Uśmiechnąłem się na jej słowa dotyczących jej uwag odnośnie mojego poruszania się po świecie. Cieszył mnie niezmiernie fakt, że jednak mnie zuaważała, ale nie było to trudne w moim przypadku. Często byłem na językach innych osób, sporo osób nawet twierdziło, że udawałem, a moje oczy to tylko złudzenie lub iluzja narzucona przez moją rodzinę, abym się wyróżniał, ale tego jej nie powiedziałem. Nie chciałem wdawać się w te smutne aspekty mojej ułomności.

— Potrafię w nudnych rzeczach, osobach zawsze odnaleźć coś ciekawego. – odpowiedziałem jej nie przestając się uśmiechać. Było to dla mnie silniejsze niż mógłbym się przed tym przyznać.

Na jej pytanie skinąłem niepewnie głową.

— W sumie to głupie, zapomnij – odpowiedziałem szybko czując pierwszy raz, że się speszyłem. Cynthia była inna niż osoby, które próbowałem poznawać. Wyjątkowo zagadkowa. Nie była też ślepa jak większość osób, z którymi miałem do czynienia i chyba właśnie udało jej się mnie zawstydzić.

NAWET NIE WIEDZIAŁEM JAK JEJ SIĘ TO UDAŁO I DLACZEGO CZUŁEM TO ZAWSTYDZENIE!

Chyba wyjadę w góry i zacznę paść kozy. Kozy to śmieszne zwierzęta, robią bee i nie zawstydzając Dellianów, cholera. Czułem jak po plecach przeszedł mi ciepły pot i jakoś dziwnie gorąco mi się zrobiło. Jej milczenie powodowało, że zaczynało mi być niedobrze. Odstawiłem kubek na stolik chcąc już wstać i wymigać się z dalszej interakcji z tą kobietą, ale wtedy ona przysunęła się do mnie. Serce mi się zatrzymało, a umysł zapomniał na chwilę jak się oddycha.

Zimne dłonie na moich własnych sprawiły, że lekko się otrząsnąłem z tego durnego zawstydzenia. KURWA DELLIAN. To ty byłeś tym, który miał zawstydzać nieszczęsnych ślepych inaczej ludzi. Cynthia nie była jednak ślepa jak inni. Była inna! Kurwa.

Śmiało.

Przełknąłem cicho ślinę i pogładziłem jej policzki czując jej delikatną, chłodną skórę pod palcami. Była przyjemna. Badałem powoli każdy zakamarek jej twarzy chcąc ją sobie odtworzyć. Czasami dotknąłem też jej włosów, które były aksamitne i miękkie. Niepewnie zjechałem też na szyję, ale zaraz wróciłem do linii jej żuchwy, a potem ust. Były takie delikatne, że chciałem ją pocałować, ale powstrzymałem się. Wiedziałem, że z tą kobietą nie miałem co liczyć na takie relacje. Zapewne przez Fergusa widziała we mnie tylko młodszego brata jej przyjaciela. Cofnąłem dłonie i uśmiechnąłem się delikatnie. Pochyliłem się do jej ucha i wyszeptałem ciche dziękuję.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Cynthia Flint (3239), Dellian Ollivander (2494)

Wiadomości w tym wątku
Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 27.03.2023, 19:27
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Cynthia Flint - 29.03.2023, 03:20
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 02.04.2023, 13:05
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Cynthia Flint - 06.04.2023, 21:10
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 11.04.2023, 14:42
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Cynthia Flint - 12.04.2023, 22:21
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 16.04.2023, 20:21
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Cynthia Flint - 19.04.2023, 22:42
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 24.04.2023, 17:35
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Cynthia Flint - 01.05.2023, 21:16
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 08.05.2023, 15:08
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Cynthia Flint - 12.05.2023, 11:02
RE: Cynthia Flint & Dellian Ollivander – Pomieszczenie Socjalne - przez Dellian Ollivander - 04.06.2023, 15:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa