• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Korespondencja P. Macmillan

Korespondencja P. Macmillan
monkey business
Two sides of me can't agree
krew
genetyka
zawód
170 cm, gęste blond włosy, które nie są jej naturalnym kolorem i które rzadko bywają gładko uczesane to dwie rzeczy, które na pewno pierwsze rzucą się w oczy. Alice ma twarz pełną czy nawet pyzatą o regularnych, wyraźnych rysach. Jej oczy są szare, ciemne. Zwykle sprawia wrażenie osoby pogodnej i swobodnie czującej się w każdym miejscu. Ubrania nosi rożne, dopasowane do okazji - od tradycyjnych szat po ubrania mugoli.

Alice Selwyn
30.10.2022, 21:46  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2022, 17:23 przez Alice Selwyn.)  
Londyn 11.03.72

Kochana Sassi,

dziękuję za Twoją troskę o moje zdrowie, w tym temacie nie mam powodów do narzekań.

Mam również nadzieję, że moja odpowiedź znajdzie Cię w lepszym samopoczuciu
Jeśli, jednak dalej mój niepowtarzalny szwagier postanowi wyprowadzać Cię z równowagi, to pół buteleczki oleju rycynowego do obiadu na pewno da Ci dość oddechu, a jemu sporo przestrzeni do przemyśleń w miejscu odosobnienia. A na pewno wybije nastrój na fiu bździu.
Swoją drogą jestem zaintrygowana, że Ambroży uznał, że on sam coś robi, poza bywaniem w domu. Odważne słowa z jego strony.
Oczywiście w życiu bym nie wybaczyła przepuszczenia urodzin kochanego Bartusia, będę na pewno.

A wydaje mi się, że znowu zwolniła się posada bileterki w teatrze. Zawsze miałaś podejście do ludzi.

Ściskam,

Alice
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Korespondencja P. Macmillan - przez Sacharissa Macmillan - 24.10.2022, 19:58
RE: Korespondencja P. Macmillan - przez Eden Lestrange - 29.10.2022, 03:03
RE: Korespondencja P. Macmillan - przez Alice Selwyn - 30.10.2022, 21:46
RE: Korespondencja P. Macmillan - przez Eden Lestrange - 07.11.2022, 20:24
RE: Korespondencja P. Macmillan - przez Elliott Malfoy - 06.01.2023, 18:39

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek