• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Kim Talika Gajda

Kim Talika Gajda
Adventure Lover
Życie jest albo odważną przygodą, albo niczym.
krew
genetyka
zawód
Kim ma jasne, delikatne i puszyste włosy. Oczy są koloru morskiego błękitu i patrzą na każdego z radością, bez podejrzliwości, bez żadnych złych intencji. Ma małą, trójkątną twarz, wąskie usta i prosty nos. Jej budowa nie jest szczególnie drobna, ani też potężna. Kim jest przeciętna w swoich walorach. Wielu mężczyzn jednak zwracało na nią uwagę. Mierzy 167 centymetrów wzrostu i warzy 60 kilogramów. Ma na sobie zawsze charakterystyczny, brązowy płaszcz, który został zaklęty tak, aby grzać w chłodne dni, a chłodzić w ciepłe. Jest on pamiątką po jej mamie, o którą dba z całego serca. Ubiera się luźno, w spodnie i swetry, w lato zamienia je na koszulki z krótkim rękawem. Na nogach zawsze ma ciężkie, czarne budy, które stabilizują jej kostki, gdy chodzi po nierównych, górzystych oraz leśnych terenach. Na plecach ma zazwyczaj plecak, w którym chowa wszystko czego potrzebuje.

Kim Gajda
21.05.2023, 22:51  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2023, 21:32 przez Kim Gajda.)  

Oto profil twojej postaci

[Obrazek: 67cnRKL.jpg]

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę swoje odbicie. Nic nie potrzebuje, moje życie jest pełne i szczęśliwe. Nie mam żadnych pragnień, za które bym oddała wszystko, co mam.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę mojej słabości, złapałam kontuzję, przez którą zostaję zmuszona do zaprzestania swoich podróży.
♦ Amortencja pachnie mi ogniskiem, które rozpalam w nocy, aby rozgrzać się w podróży; gorącą kawą, którą uwielbiam pić o poranku; lasem, po którym lubię podróżować, dzięki czemu czuję się wolna; suchym papierem, zmieszanym z męskimi perfumami, nie chcę się do tego przyznać, ale ten zapach towarzyszy Giovanniemu.
♦ Moje ulubione zaklęcie to Expelliarmus, zaklęcie, które nie jeden raz mnie uratowało w potyczkach z wrogimi czarodziejami.
♦ Mój patronus przyjmuje formę Golden Retriever
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie coś, w co nigdy się nie zagłębiałam, ale chętnie poznam jej tajniki.
♦ Czarna magia? Cóż... okropna sprawa, która zsyła na ludzi nieszczęścia.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam wolność.
♦ Stoję po stronie tej odpowiedniej.
♦ Moje serce należy do Giovanniego Urquarta
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Kim Talika Gajda - przez Eutierria - 21.05.2023, 21:21
RE: Kim Talika Gajda - przez Eutierria - 21.05.2023, 22:51
RE: Kim Talika Gajda - przez Eutierria - 21.05.2023, 22:51
RE: Kim Talika Gajda - przez Kim Gajda - 21.05.2023, 22:51

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki