• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
[11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya?

[11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya?
Niewidomy Kochanek
Don’t know what’s next
I want to feel the light
krew
genetyka
zawód
Dellian ma zamglone, jasne oczy i od razu po spojrzeniu w nie, dociera do ciebie, że masz do czynienia z osobą niewidomą. Ma dłuższe, kręcone włosy, które często opadają mu na twarz. Zawsze ma w ręku różdżkę, która czasami drży, gdy chłopak zbliża się do przeszkód. Ubiera się w jasne koszule, które czasami są źle zapięte, ale można mu to wybaczyć, prawda? Na to narzuca ciemne kamizelki. Spodnie luźne, garniturowe. Ubrania wybiera mu kot, który ma naprawdę dobry gusty. Do tego wygodne buty, w których nigdy się nie przewróci, ani nie potknie, bo mógłby sobie naprawdę zrobić krzywdę. Mierzy 182 centymetry wzrostu, a waży 74 kilogramy.

Dellian Ollivander
05.06.2023, 18:59  ✶  

Stałem blisko Brenny, ale nie siadałem. Wolałem postać, ponieważ tak czułem się bezpieczniej. Sam czułem się przygnębiony tą sytuacją. Nie lubiłem nie rozwiązywać spraw.

— Nie mam pojęcia. Może są teraz nowe sposoby na ściąganie klątw. Z taką nie miałem nigdy do czynienia, ale spróbowałbym swoich sił, poszukam może jakichś informacji z Bellem. – odpowiedziałem jej marszcząc w zamyśleniu brwi. Westchnąłem ciężko. Była to beznadziejna sytuacja. Nie byłem też wszechwiedzący, a moje doświadczenie z klątwami tak naprawdę dopiero się zaczynało. Nie byłem stary, ani doświadczony. Uczyłem się nadal, ale ta klątwa będzie spędzać mi sen z powiek jeszcze wiele tygodni. — Nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale może istnieją jakieś osoby, które miały z czymś takim do czynienia. Gdyby to nie było tak dawno temu to na Nokturnie by się popytało niektóre osoby i może byśmy wiedzieli więcej. – zacisnąłem dłoń w pięść nie wiedząc jak rozładować złość.

Wysłuchałem jej planu i w sumie miała rację. Sam nie chciałbym, aby tracił pamięć o ukochanej. Mężczyzna był stary, jak sam powiedział – śmierć czeka na niego tuż za rogiem. Informacja o Zoyi zapewne sprawi, że będzie to dla niego coś milszego niż myśl o tym, że ukochana go porzuciła.

— Myślę, że ten mężczyzna potrzebuje spokoju, potrzebuje wiedzy na temat tego, że nie został porzucony i myślę, że usunięcie mu informacji o tym, że dziewczyna była czarodziejką będzie najlepszym sposobem. – na chwilę zamilkłem. Myślałem o tym, czy da radę tę sprawę rozwiązać. – Nie chciałbym tej dziewczyny porzucać w tym lesie, ale to jest najbardziej beznadziejny przypadek jaki spotkałem w swoim życiu. – znowu westchnąłem ciężko. Nie potrafiłem ułożyć sobie myśli w głowie. – Powinniśmy się już powoli zbierać i powiedzieć o wszystkim Danielle.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Brenna Longbottom (1992), Dellian Ollivander (1196), Eutierria (556)

Wiadomości w tym wątku
[11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Brenna Longbottom - 14.05.2023, 17:27
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Dellian Ollivander - 15.05.2023, 10:37
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Eutierria - 17.05.2023, 23:36
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Brenna Longbottom - 18.05.2023, 12:15
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Dellian Ollivander - 21.05.2023, 14:41
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Brenna Longbottom - 22.05.2023, 15:21
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Dellian Ollivander - 04.06.2023, 15:14
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Brenna Longbottom - 05.06.2023, 18:42
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Dellian Ollivander - 05.06.2023, 18:59
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Brenna Longbottom - 06.06.2023, 12:12
RE: [11.04.72, popołudnie] Kim jest Zoya? - przez Dellian Ollivander - 06.06.2023, 20:37

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa