• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Augustus Rookwood

Augustus Rookwood
Pan z Ministerstwa Magii
Tak zawsze genialny
Idealny muszę być
krew
genetyka
zawód
Mierzy 176 cm wzrostu i waży 74 kg. Jest postawnej budowy, ani gruby, ani chudy. Włosy ma ciemnobrązowe, podobnie jak oczy, tylko te z kolei o nieco jaśniejszych tonach. Zwykle chodzi dumnie wyprostowany, z lekko uniesionym podbródkiem. Gestykulacja i dykcja typowa dla arystokraty. Wraz z początkiem lata zamienił brodę na rzecz gustownego wąsa.

Augustus Rookwood
30.06.2023, 15:16  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2024, 01:09 przez Augustus Rookwood.)  
[Obrazek: a60d42fcd643cbbd564fdf75803edb415f39ed1e.gif]

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

[TEREN BUDOWY]
Przynależy do Spectrum, gdyż interesują go tematy życia i śmierci. Pragnie ją zgłębić zarówno od strony nekromanckiej, jak i okultystycznej, szczególnie że przy okazji może wesprzeć siostrę w poznawaniu swoich umiejętności oraz przy okazji częściej z nią przebywać.
Bierze aktywny udział w niemalże każdym spotkaniu Klubu Pojedynkowego "Srebrne Różdżki". Robi to aby nie wypaść z wprawy w rzucaniu zaklęć ofensywno-defensywnych. Poszerza również krąg znajomych.
Śmierciożerca - ze względu na fioła, którego ma Rookwood Senior nie było mowy żeby nie przynależał do tego stowarzyszenia. Robi to dla niego i ma nadzieję, że odniesie na tym polu sukcesy.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie wszechmocnego, niezwyciężonego.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... świni.
♦ Amortencja pachnie mi... różami oraz lawendą, skąpanymi w intensywnie czerwonym winie
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Expelliarmus!
♦ Mój patronus przyjmuje formę... wydry. Po prostu sobie pływa i nurkuje w powietrzu.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... marnotrawstwo czasu, szczególnie kiedy ma się do czynienia z amatorem wróżbiarstwa albo oszustem.
♦ Czarna magia? Cóż... mam swoje za uszami, ale degeneratem nie jestem.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... karierę zawodową, która dopiero rozkwita. Idę po więcej!
♦ Stoję po stronie... swojej, aczkolwiek jest ona omamiona pragnieniami Ojca.
♦ Moje serce należy do... Łudzę się, że do mnie, ale pewnie stoi na kominku rodzinnego domu, skryte w zdobionej szkatule.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 26.06.2023, 22:10
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 30.06.2023, 15:15
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 30.06.2023, 15:15
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 30.06.2023, 15:16
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 01.07.2023, 17:54
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 01.07.2023, 18:00
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 01.07.2023, 18:03
RE: Augustus Rookwood - przez Augustus Rookwood - 31.07.2023, 22:32

• Pokaż wersję do druku