• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej »
[4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa

[4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa
Niewidomy Kochanek
Don’t know what’s next
I want to feel the light
krew
genetyka
zawód
Dellian ma zamglone, jasne oczy i od razu po spojrzeniu w nie, dociera do ciebie, że masz do czynienia z osobą niewidomą. Ma dłuższe, kręcone włosy, które często opadają mu na twarz. Zawsze ma w ręku różdżkę, która czasami drży, gdy chłopak zbliża się do przeszkód. Ubiera się w jasne koszule, które czasami są źle zapięte, ale można mu to wybaczyć, prawda? Na to narzuca ciemne kamizelki. Spodnie luźne, garniturowe. Ubrania wybiera mu kot, który ma naprawdę dobry gusty. Do tego wygodne buty, w których nigdy się nie przewróci, ani nie potknie, bo mógłby sobie naprawdę zrobić krzywdę. Mierzy 182 centymetry wzrostu, a waży 74 kilogramy.

Dellian Ollivander
24.07.2023, 11:58  ✶  

Sam chciałem wspomnieć, że to raczej w trosce o niego, ale kot się odezwał. Mimowolnie uśmiechnąłem się kącikiem ust. Lubiłem jak Bell pokazywał swoje pazury i wole. Lubiłem, że stawał w mojej obronie. Moja pewność siebie dzięki niemu naprawdę mocno rosła. Gdy Bell wspomniał o chłodzie automatycznie przesunąłem drzwi, aby się nimi odgrodzić od Sauriela. Skoro Bell nie był zadowolony z obecności mężczyzny sam nie powinienem był go tu zapraszać. Czasami byłem idiotą.

Zmarszczyłem brwi próbując zrozumieć, co się właściwie dzieje, ale może powinienem go wyprosić? Może powinienem powiedzieć, aby przyszedł innego dnia jak Fergus będzie w domu? W sumie Sauriel nie wiedział, że wujka teraz nie było w domu. Może powinienem mu powiedzieć, że sprowadzę wujka to poda mu dokładny adres pobytu Ferga? Może wtedy chłopak sam się ulotni? Ale nie potrafiłem za dobrze kłamać.

– Tak, Dellian – odpowiedziałem. – W sumie masz rację. Przyjdź może jak Fergus będzie w domu. Nie musisz ze mną rozmawiać i nie boję się ciebie, ale zdenerwowałeś Bella, więc to dobry powód, abyś przyszedł jak będzie Ferg. – dodałem, czułem się pewniej, gdy Bel wił mi się między nogami, ale jednocześnie jego podenerwowanie udzielało mi się w podobnym stopniu. Nie miałem zamiaru pytać o Limbo, ani o jego status życia. Chyba wolałem zakończyć to spotkanie. Bell czytał mi o zimnych, ale nie byłem pewny, czy on też nim był. Mógł być kimkolwiek innym. – Do zobaczenia? – zacząłem przymykać drzwi nie wiedząc do końca, czy mu czasem nosa nie przytrzasnę.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dellian Ollivander (1076), Eutierria (166), Sauriel Rookwood (2443)

Wiadomości w tym wątku
[4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Sauriel Rookwood - 23.07.2023, 10:40
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Dellian Ollivander - 23.07.2023, 13:22
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Sauriel Rookwood - 23.07.2023, 15:12
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Dellian Ollivander - 23.07.2023, 15:34
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Sauriel Rookwood - 23.07.2023, 15:51
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Dellian Ollivander - 23.07.2023, 23:02
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Sauriel Rookwood - 24.07.2023, 00:01
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Eutierria - 24.07.2023, 00:24
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Dellian Ollivander - 24.07.2023, 11:58
RE: [4 maja 1972] Hilary zgubił swoje okulary, a Sauriel zgubił Fergusa - przez Sauriel Rookwood - 24.07.2023, 13:20

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa