• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Faust Flitwick

Faust Flitwick
Jakąś świecę kurwa ten?
”Szczękający Kandelabrador” oferuje usługi świecarskie od A do Ż!
krew
genetyka
zawód
Średniego wzrostu, stosunkowo młody mężczyzna. Średniej długości, blond włosy, na ogół przykrywają mu połowicznie uszy, a spojrzenie jego brązowych oczu - choć wnikliwe - nosi jednak znamiona zmęczenia. Wygląda, jakby albo długo nie spał, albo spał zdecydowanie za długo. Choć idzie zaskakująco pewnym krokiem, wrażenie hardego, może wręcz chłodnego charakteru łamie się przy pierwszym lepszym kontakcie; mówi wtedy dość metodycznie, ważąc słowa, jakby chciał dobrze przemyśleć to co wypowie - ale w faktycznej treści w ogóle tego nie widać. Nosi się schludnie, elegancko, ale w żadnej mierze nie ekskluzywnie.

Faust Flitwick
07.11.2022, 20:49  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2022, 21:49 przez Faust Flitwick.)  

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... ekskluzywny bal oświetlony żyrandolami, na których widnieją moje inicjały.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... różnych elementów chałupy, w której kiedyś mieszkałem z rodzicami. Dziwne. To nie tak, że się boję z nimi spotkać w domu, ba, czasem ich odwiedzam. Ciekawe, o co w tym chodzi...
♦ Amortencja pachnie mi... ale nie śmiej się, dobra? I nikomu nie mów. Butami. Takimi nowymi, skórzanymi.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... chłoszczyść. Jak bez niego żyć? Nie wiem. Ciekawe, co robią mugole, żeby wyczyścić mieszkanie.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... trzmiela! Baaardzo puszystego.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... ściema. Co jest dość zabawne, bo mimo wszystko jest to, uh, uznana dziedzina magii. To sporo mówi o ludziach, którzy się tym trudnią - wręcz pysznią się zdolnością do wciskania innym kitu.
♦ Czarna magia? Cóż... to narzędzie jak każde inne. Bez Avady, bez Crucio i bez różdżek ludzie i tak zabijaliby się kamieniami.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... fakt, że udało mi się otworzyć nieźle prosperujące przedsiębiorstwo.
♦ Stoję po stronie... prawej od drzwi, za ladą - no, chyba że mnie akurat nie ma - wtedy po prostu zadzwoń dzwonkiem.
♦ Moje serce należy do... na pewno nie tej kwintopedy obrzidliwej, szkarady najgorszej, co mnie do tej pory nawiedza. A zerwaliśmy już tak dawno! Miesiąc po jej śmierci! Chociaż, no, widocznie nie ona ze mną. Uhh... No. Mam nadzieję, że udało mi się zmienić temat...
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Faust Flitwick - przez Albus Dumbledore - 06.11.2022, 18:54
RE: Faust Flitwick - przez Albus Dumbledore - 06.11.2022, 18:55
RE: Faust Flitwick - przez Albus Dumbledore - 07.11.2022, 20:48
RE: Faust Flitwick - przez Faust Flitwick - 07.11.2022, 20:49

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny