Podstawa rozliczenia:
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nic szczególnego nie wydarzyło się w tym okresie, co mogłoby wpłynąć na rozpoznawalność Augustusa. Wypełniał sumiennie swoje obowiązki zawodowe.
3. Nowy opis rozpoznawalności: -
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nic szczególnego nie wydarzyło się w tym okresie, co mogłoby wpłynąć na spaczenie Augustusa.
Zmiany w statystykach:
1. -
Zmiany w przewagach i zawadach:
1. -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach:
1. -
Zamieszkanie: Little Hangleton
Znaki szczególne: gestykulacja i dykcja charakterystyczna dla arystokraty. Od początku lata chodzi z wąsem pod nosem.
Aktualizacja treści karty:
1. -
Nowe wskazówki dla mistrzów:
Jestem otwarta na wszelkie możliwości rozwoju postaci, szczególnie w zakresie kariery zawodowej, działalności śmierciożerczej oraz umiejętności pojedynkowych.
Augustus pracuje od kilku lat jako antrolopolog w Ministerstwie Magii. Rozważam jego przeniesienie do Wizengamotu. Będę planowała jego awans w najbliższym czasie, ale jeśli nadarzą się okazje na przyspieszenie zmiany stanowiska, to zapraszam-zapraszam.
Mam wiele wątków obyczajowych. Chętnie przesunę uwagę Augustusa bardziej na ciemną stronę mocy, w tym celu wszelkie wątki Śmierciożercze, okultystyczne czy nekromanckie mile widziane.
Ogólnie jestem elastyczna i w pełni akceptuję regulamin forum, więc hulaj duszo mistrzowska, piekła nie ma! Chętnie dam się zaskoczyć.
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nic szczególnego nie wydarzyło się w tym okresie, co mogłoby wpłynąć na rozpoznawalność Augustusa. Wypełniał sumiennie swoje obowiązki zawodowe.
3. Nowy opis rozpoznawalności: -
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Nic szczególnego nie wydarzyło się w tym okresie, co mogłoby wpłynąć na spaczenie Augustusa.
Zmiany w statystykach:
1. -
Zmiany w przewagach i zawadach:
1. -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach:
1. -
Zamieszkanie: Little Hangleton
Znaki szczególne: gestykulacja i dykcja charakterystyczna dla arystokraty. Od początku lata chodzi z wąsem pod nosem.
Aktualizacja treści karty:
1. -
Nowe wskazówki dla mistrzów:
Jestem otwarta na wszelkie możliwości rozwoju postaci, szczególnie w zakresie kariery zawodowej, działalności śmierciożerczej oraz umiejętności pojedynkowych.
Augustus pracuje od kilku lat jako antrolopolog w Ministerstwie Magii. Rozważam jego przeniesienie do Wizengamotu. Będę planowała jego awans w najbliższym czasie, ale jeśli nadarzą się okazje na przyspieszenie zmiany stanowiska, to zapraszam-zapraszam.
Mam wiele wątków obyczajowych. Chętnie przesunę uwagę Augustusa bardziej na ciemną stronę mocy, w tym celu wszelkie wątki Śmierciożercze, okultystyczne czy nekromanckie mile widziane.
Ogólnie jestem elastyczna i w pełni akceptuję regulamin forum, więc hulaj duszo mistrzowska, piekła nie ma! Chętnie dam się zaskoczyć.
adnotacja moderatora
Wszystko git, witamy w kwartale letnim. @Augustus Rookwood