05.10.2023, 21:15 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.08.2024, 11:52 przez Edward Prewett.)
Lato 1972
dokonania fabularne
Wydłużony opis fabularnych dokonań postaci w kwartale. Co zmieniło się w jej życiu? Czy pięła się na szczeblach organizacji? Zorganizowała wydarzenie, straciła kogoś bliskiego?
postępy
Co udało się postaci osiągnąć? Jak rozwinęła swoje umiejętności? Czego dokonała na fabule, a co gracz dodaje pomiędzy wierszami? Ten opis musi być poparciem zmian nanoszonych w statystykach, przewagach, zawadach i lokacjach.
rozgrywki
| 12 czerwca 1972 • Just like You • Odwiedził mnie syn po bardzo długim czasie. Niestety miał dla mnie złe wieści, bowiem na jego życie czyha seryjny morderca zabijający w snach. Postanowiłem coś z tym zrobić, a jakżeby inaczej. Tylko zanim to nastąpiło, nieco Lorka pocieszyłem w tej trudnej dla niego chwili. I zobowiązałem się wesprzeć go z Kniejami, bo okazało się to dla niego ważne. STARRING: LAURENT PREWETT |
| 17 czerwca 1972 • This is a man's world • Rozmowa wyszła nam spod kontroli, dowiedziałem się, że Pandorka spotyka się z jakimś chłopcem, emocje mi puściły i skończyło się na rozpaczy Laurenta, wręcz ataku paniki. Może nie byłoby tak źle, gdyby nie odwiedziła nas Florence, zgrywając stoicką wybawicielkę roku. Nie przepadam za Florence, bo czyta w moim sercu jak z pierwszej lepszej książki. Kusi by ją usunąć ze świata. STARRING: LAURENT PREWETT, FLORENCE BULSTRODE |
| 18 czerwca 1972 • But you treat me so unfair • będziemy rozmawiać o tym chłopcu przebrzydłym - w trakcie STARRING: PANDORA PREWETT |
| 23 czerwca 1972 • The Lady is a Tramp • Całkowitym przypadkiem postanowiłem odszukać swoją dawną znajomą z cyrku. Okazała się być już młodą kobietą, z którą porozmawiałem sobie trochę o pracy i sztuce, nieco również o postrzeganiu świata. Wszystko przy świeżej lemoniadzie, która chłodziła nie tylko w upalny dzień, ale również moją wyobraźnię. Przyleciałem i odleciałem na swoim abraksanie. STARRING: ELAINE BELL |
| 23 czerwca 1972 • The sense of me • Lorek spakowany zamierzał wyprowadzić się z posiadłości w Keswick. Przekonałem go, żeby tego nie robił. Wywiązała się między nami rozmowa, która tym razem nie zakończyła się niepowodzeniem. STARRING: LAURENT PREWETT |
| 26 czerwca 1972 • I've got you under my skin • król i królowa przy stole - w trakcie STARRING: AYDAYA PREWETT |
| 27 czerwca 1972 • Jaka to gra? • Odbyłem pogawędkę z latoroślą Longbotomów. Rozmowa przebiegła w taki sposób, że sam nie jestem pewien, co o tym wszystkim myśleć. Po jej odbyciu postanowiłem uruchomić kontakty by odnaleźć wskazanego mężczyznę, a przy okazji poznać poprawność słów Brenny Longbottom. Kto wie? Może stanie się sojusznikiem Prewettów? STARRING: BRENNA LONGBOTTOM |
| 5 sierpnia 1972 • CZARNE WESELE: Czyli Blacka i tej... Rookwoodówny • Wpadłem na to wesele z jednego powodu, którym nie byli Państwo Młodzi (jedno brało ślub drugi raz, drugie - trzeci). Powodem była matka Pana Młodego, która rzekomo zamierzała zorganizować wesele dekady. Nic z tych rzeczy. Zwinąłem się stamtąd bardzo szybko. STARRING: PERSEUS BLACK, VESPERA ROOKWOOD i inni |
| 5 sierpnia 1972 • CZARNE WESELE: Need to be • Napotkałem niemalże ewakuującego się z wesela Lorka. Nieco podpity chciał umknąć przed innymi, co się chwali, ale dosyć wcześnie zauważyłem, że był przy tym nader rozmowny. Postanowiłem wyciągnąć go do kasyna, na co przystał. Ważne info, dowiedziałem się, że wspominana kiedyś brunetka była brunetem, z którym skończył już dawno. STARRING: LAURENT PREWETT |