08.10.2023, 13:57 ✶
Dziękuję
Co do propozycji:
Idąc za ciosem wpadłam jeszcze na to...
Pls, mogę pisać do niego, skoro już podcasty robię :pepeuwu:
Co do propozycji:
Cytat:Astrolabium — miesięcznik naukowy wydawany od połowy XIX wieku. Początkowo Astrolabium publikowało artykuły naukowe z zakresu astrologii oraz numerologii; w późniejszych latach rozszerzono periodyk o prace z zielarstwa, tworzenia eliksirów, czy historię magii. Współcześnie znaleźć można w nim artykuły poświęcone szeroko rozumianym badaniom naukowym, również oscylujące wokół tematyki uzdrowicielstwa, magipsychologii oraz magisocjologii, czy prawa. Astrolabium jest najchętniej kupowanym magicznym czasopismem naukowym na Wyspach, zaś publikacja w nim stanowi trampolinę do kariery naukowej niejednego czarodzieja.
Idąc za ciosem wpadłam jeszcze na to...
Cytat:Z archiwum Brygady — stosunkowo młody, ponieważ wydawany od stycznia 1970 roku, miesięcznik poświęcony sprawom kryminalnym z całego magicznego świata. Redaktorzy Archiwum opisują głównie śledztwa stare i zakończone, choć zdarzają się także historie bardziej aktualne - głównie zza granicy. Magazyn prędko zaskarbił sobie sympatię miłośników prawdziwych zbrodni, dzięki czemu stał się jednym z najbardziej popularnych miesięczników w kraju.
Pls, mogę pisać do niego, skoro już podcasty robię :pepeuwu:
![[Obrazek: 2eLtgy5.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=2eLtgy5.png)
if i can't find peace, give me a bitter glory