• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Sowa Loretty

Sowa Loretty
Tło narracyjne
koniecpsot1972
zasady korzystania
rzuty kością
krew
genetyka
zawód
Czarodziej nieznanego statusu krwi, będący baśniopisarzem oraz autorem książki Baśnie Barda Beedle'a. Żył w XV wieku, ale większość jego życia pozostaje dla nas tajemnicą.

Bard Beedle
10.10.2023, 16:15  ✶  
Moja najdroższa Lorrie,

droga przyjaciółko w drodze ku ciemności, tym razem nie piszę do Ciebie w sprawie galerii (doszły mnie jednak słuchy o zbliżającym się wernisażu i nie muszę pewnie pisać, że jak zawsze pojawię się i chętnie udam się w okolicznym dniu na drinka...), lecz z wyjątkowo prywatną prośbą. Jak zapewne pamiętasz, oprócz mojego wspaniałego Murtagha posiadam również córkę imieniem Sarah, jest obecnie jedną z kapłanek kowenu, niemożebnie rozpuszczoną przez ojca. Ten zgodził się wreszcie żebyśmy spróbowali ułożyć jej życie, ale wciąż pozostaje jeden z nią problem - ona w ogóle nie potrafi i nie chce czarować. Jako wirtuozka magii o której myślę, nadałabyś się zapewne na jej nauczycielkę, o ile oczywiście znajdziesz na to czas, kochana. Za pomoc w wydobyciu z niej emocji pozwalających na wykrzesanie takiej magii, będę Ci dozgonnie wdzięczna i winna przysługę. Zdaję sobie sprawę, że dziewczyna jest ciężkim orzechem do zgryzienia, sama nie potrafię się tego podjąć, bo jak wiesz - jest se mnie zbyt dużo puchu, jestem za miękka, żeby wprowadzić w to własną córkę... Odpisz proszę, co o tym myślisz.

Orchy
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Sowa Loretty - przez Loretta Lestrange - 05.11.2022, 18:18
RE: Sowa Loretty - przez Elliott Malfoy - 06.01.2023, 18:33
RE: Sowa Loretty - przez Robert Mulciber - 12.03.2023, 22:19
RE: Sowa Loretty - przez Vakel Dolohov - 13.08.2023, 11:51
RE: Sowa Loretty - przez Bard Beedle - 07.10.2023, 17:55
RE: Sowa Loretty - przez Bard Beedle - 10.10.2023, 16:15
RE: Sowa Loretty - przez Alexander Mulciber - 28.10.2023, 14:50
RE: Sowa Loretty - przez Alexander Mulciber - 28.10.2023, 15:16