19.10.2023, 12:56 ✶
Do listu był dołączony kartonik, niewielki, w środku znajdowało się 10 drobnych bez w kształcie kwiatów
Nie musisz się martwić o to, że krzyczę na Erika. Tak to już jest, że czasem muszę mu przemówić do rozsądku. Martwiłam się strasznie tym wszystkim. Myślałam, że coś mu się przydażyło w pracy, albo w tej drugiej pracy, co jeszcze bardziej mnie martwiło. Kamień spadł mi z serca, kiedy zobaczyłam, że jest cały i zdrowy.
Może faktycznie powinniśmy to przerwać, bo nie wytrzymam tak dłużej. Nie potrafię myśleć o niczym innym niż o jego bezpieczeństwie.
PS. Dziękuję za imbryczek, jest przepiękny.
19.06.72
Słońce,Nie musisz się martwić o to, że krzyczę na Erika. Tak to już jest, że czasem muszę mu przemówić do rozsądku. Martwiłam się strasznie tym wszystkim. Myślałam, że coś mu się przydażyło w pracy, albo w tej drugiej pracy, co jeszcze bardziej mnie martwiło. Kamień spadł mi z serca, kiedy zobaczyłam, że jest cały i zdrowy.
Może faktycznie powinniśmy to przerwać, bo nie wytrzymam tak dłużej. Nie potrafię myśleć o niczym innym niż o jego bezpieczeństwie.
PS. Dziękuję za imbryczek, jest przepiękny.
Norka