• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 8 Dalej »
Otto Henry Abbott

Otto Henry Abbott
Dobry Wuja
brak cytatu bo Otto nie potrafi pisać
krew
genetyka
zawód
Okrągłą twarz okalają krótko ścięta, lekko kręcona, brązowo-rudawa czupryna, która jest pogrążona w nieładzie. Nie zwraca na nią jakiejś szczególnej uwagi, czego nie może powiedzieć o swoim sarmackim wąsie - ten nosi z największą dumą. Oczy ma takim samym kolorze jak jeden z trunków, które przyrządza - piwnym. Mierzy około metra siedemdziesięciu ośmiu centymetrów wzrostu, co nie czyni go najwyższym mężczyzną ale rekompensuje to sobie nie najgorszą budową ciała, zaprawioną pracą w ciężkich warunkach. Najczęściej przywdziewa szeroko pojęte koszule czy kożuchy, które wręcz uwielbia. Pachnie owocami, a czasem alkoholem, który nie zawsze oznacza, że coś wypił ale bardzo często tak właśnie jest.

Otto Abbott
19.10.2023, 13:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2023, 22:46 przez Otto Abbott.)  

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... swoją rodzinę na jednej, wielkiej i nieskończonej uczcie
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Józi, która odchodzi
♦ Amortencja pachnie mi... dobrym destylatem owocowym z domieszką palonego drewna śliwowego
♦ Moje ulubione zaklęcie to... nie mam, nie znam ich za bardzo
♦ Mój patronus przyjmuje formę... krowy
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... święta sprawa. Nikt tak nie wróży jak moja Józefinka
♦ Czarna magia? Cóż... nie znam ale skoro czarne to musi być spalone, więc nie chce
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... posiadanie tak wspaniałej rodziny
♦ Stoję po stronie... dobrych ludzi i koneserów trunków alkoholowych, których jestem w stanie zaopatrzyć
♦ Moje serce należy do... żony mojej najdroższej - Józi
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Otto Henry Abbott - przez Otto Abbott - 18.10.2023, 21:29
RE: Otto Abbott [w budowie] - przez Lady Carmilla Sanguina - 18.10.2023, 23:12
RE: Otto Henry Abbott - przez Lady Carmilla Sanguina - 19.10.2023, 13:12
RE: Otto Henry Abbott - przez Otto Abbott - 19.10.2023, 13:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka