• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Little Hangleton v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain

Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain
Sleeping Beauty
let it burn
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Amnezjatorka
Bellatrix jest kobietą niewielkiego wzrostu, mierzy bowiem jakoś 157 centymetrów. Jest szczupła. Włosy ma ciemne, niemalże czarne, kręcone. Cerę jasną, praktycznie białą. Oczy duże, widać w nich pewne szaleństwo, koloru niebieskiego. Ubiera się głównie w czerń, dba o to, jak wygląda. Używa perfum o zapachu liczi i czerwonej porzeczki z nutą róży, wanilii i wetywerii.

Bellatrix Black
22.10.2023, 21:39  ✶  

Bardzo długo uderzała w drzwi. Bała się, że Lou jej nie otworzy, a potrzebowała go w tym momencie. Nie wiedziała, co innego mogła zrobić w sytuacji, w której się znalazła. Nie miała przecież czasu, żeby teleportować się od jednego do drugiego śmierciożercy, żeby znaleźć tego, który aktualnie ma wolny wieczór. Zresztą nie znała tożsamości wielu z nich, tylko tych sobie najbliższych, z którymi najczęściej współpracowała. To wcale nie ułatwiało jej sprawy. Czuła, że zaczyna tracić grunt pod nogami, a jej sprytny plan wcale nie był taki sprytny. Zaczynała się irytować, była zła na siebie, że nie zdążyła się lepiej przygotować.

Na całe szczęście jednak usłyszała kroki, które oznaczały, że ktoś zbliżał się do drzwi. Usłyszał ją, była uratowana, uda jej się zrealizować swoje plany. Zapomniała jednak, że nie jest sobą. Znaczy była sobą, ale jej wygląd bardzo odbiegał od tego, jak wyglądała na co dzień.

Skorzystała z okazji, kiedy drzwi się uchyliły wsunęła w nie stopę, żeby kuzyn przypadkiem nie zamknął jej ich przed nosem. Najwyżej zmiażdży jej przy okazji stopę. Nie, żeby ją specjalnie cieszyła taka wizja, ale za bardzo nie miała wyboru.

- Lou, nie wiem, z jakimi myszkami się zadajesz, ale na pewno nie jestem jedną z nich. O mnie nie chciałbyś zapomnieć. - Powiedziała nieco zirytowanym tonem. Musieli się spieszyć, mugole czekali na nich w lesie, a nie teraz zastanawiać nad jego gustami.

Skorzystała z okazji i użyła siły swojej nogi, aby nieco szerzej otworzyć drzwi. Wsunęła się do środka i zatrzymała tuż przed Lestrangem. - To ja, twoja słodka kuzynka. - Nie miała pojęcia, czy do każdej z żeńskiej części rodziny się tak zwraca, wierzyła jednak, że zrozumie, że ma do czynienia z kimś innym, a nie z dawną kochanką.

Musiałą mu chyba wyjaśnić po co się tutaj pojawiła. Nie miała pojęcia, czy już jej wierzy, czy nie, ale zaczęła mówić. - To ja, Trixie. - Wydawało jej się, że najbardziej odpowiednio będzie zacząć właśnie od tego. - Potrzebuję pomocy, nie chciałam cię nachodzić, ale nie wiedziałam do kogo innego mogłabym pójść. - W jej głosie było słychać desperację, bo naprawdę zależało jej na tym, żeby wszystko poszło po jej myśli. - To moje alter ego, Rabastan je dla mnie stworzył. - Gdyby miał wątpliwości, dlaczego wyglądała właśnie w ten sposób. Lou powinien wiedzieć o tych nietypowych umiejętnościach swojego kuzyna. Miała nadzieję, że uwierzy w to, że stoi przed nim Bellatrix Black.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Bellatrix Black (1527), Louvain Lestrange (1568)

Wiadomości w tym wątku
Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Bellatrix Black - 19.10.2023, 12:25
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Louvain Lestrange - 21.10.2023, 22:40
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Bellatrix Black - 22.10.2023, 21:39
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Louvain Lestrange - 22.10.2023, 23:44
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Bellatrix Black - 23.10.2023, 11:14
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Louvain Lestrange - 24.10.2023, 11:57
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Bellatrix Black - 24.10.2023, 14:05
RE: Rachunek Sumienia - Przetasowanie Kart (Part 3) | Bellatrix & Louvain - przez Louvain Lestrange - 26.10.2023, 00:31

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa