• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Wieści z Londynu Fabularne media, prasa i publikacje v
1 2 Dalej »
Wiosna 1972 | Czarownica, rubryka Dolohova | Napij się wina i zgoń to na księżyc

Wiosna 1972 | Czarownica, rubryka Dolohova | Napij się wina i zgoń to na księżyc
god (self-diagnosed)
If we swallow all the friends we have,
who will be there to blame
for things we've done

when the worlds collapse?
sława
VII
krew
czysta
genetyka
jasnowidz
zawód
celebryta, widzący, twórca
Celebryta; Jedno z najbardziej znanych nazwisk Londynu. Nosi się w drogich ubraniach w gwieździste wzory, a jego ulubiony kolor to niebieski (najczęściej w ciemnych tonach, przeszywany złotą lub srebrną, błyszczącą nicią). Jest bardzo wysoki, ma ponad 180 centymetrów wzrostu i jest przy tym bardzo chudy, wręcz wychudzony. Zawsze przepięknie pachnie - nie wychodzi z domu bez spryskania się drogimi, męskimi pachnidłami. Czaruje słowem - wie jak mówić, aby docierać do ludzi.

Vakel Dolohov
31.10.2023, 13:18  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2023, 13:20 przez Vakel Dolohov.)  

Entwining Realities

Stała rubryka Vasilija Dolohova
Wybrane fragmenty

Napij się wina i zgoń to na księżyc

(...) Wśród nadsyłanych do mnie w tym miesiącu listów, niewątpliwie wybijają się te przesycone emocjami, dla których moje drogie czytelniczki nie możecie znaleźć ujścia. Tak pisze mi Sophia: „Jednego dnia jestem w nim zakochana po uszy, innego nie potrafię na niego spojrzeć bez cienia obrzydzenia. Ledwie chwilę później zaczynam planować z nim romantyczny wieczór! I wiem, jak to brzmi, ale nie było nas na Beltane, tu nie chodzi o rytuał! Mój mąż ciągle narzeka na tę huśtawkę nastrojów, a ja nie wiem, jak sobie z nią poradzić”. Droga Sophio, chociaż wielu z nas doszukuje się źródeł tejże huśtawki w nas samych, po analizie twojego kosmogramu chciałbym zwrócić twój wzrok w górę, wszak jestem pewien, że twoim przypadku (ale również w przypadku wielu innych moich czytelniczek), jest to sprawka wpływającego na nasze emocje Księżyca. Możemy Księżyc potraktować jako naszego najlepszego przyjaciela jak i wroga, ponieważ jego wędrówka zapewnia nam najróżniejsze aury emocjonalne, z którymi musimy mierzyć się w naszych związkach. Niezależnie nastawienia, jakie wobec nas przybierze, co dwa i pół dnia odwiedza inny znak zodiaku, a później puka do naszych drzwi, aby przekazać nam najnowsze plotki... Jeżeli nachodzi was nagła ochota na seks i randki, całkiem prawdopodobne jest to, że księżyc znajduje się aktualnie w ogniu znaku Lwa, a kiedy tylko przesunie się w stronę Panny, nawiedzają nas znudzenie i wyczerpanie relacją. Jak sobie z tym poradzić, pytasz mnie, odpowiadam więc: kiedy miotają tobą uczucia tak sprzeczne, że sama siebie nie rozumiesz, weź dobrą kąpiel z płatkami róży, napij się wina i sprawdź, w jakim znaku znajduje się dziś Księżyc - być może to jego wina?

Wypracowane przeze mnie wskazówki

W ostatnim tygodniu pisałem dużo o programowaniu emocji, dziś wypada więc dodać, że Księżyc jest w tym wielkim przyjacielem. Niezależnie od targających wami emocji, Księżyc w byku to idealna okazja na zaprogramowanie jego uczuć. Dziel się ze swoim partnerem samymi dobrymi rzeczami, a Byk wstawi się za tobą i wkrótce poczujesz, że przetrwacie każdą wichurę. (...) Jeżeli poszukujecie idealnego dnia na flirt, sprawdźcie drogie panie, kiedy Księżyc znajdzie się w Skorpionie. Ten znak przyciąga i tworzy wielkie emocje, sprzyja długim rozmowom i namiętności. Przestrzegam jednak przed częstym w tym okresie pomysłem skoku w bok, o ile wasza sprawa rozwodowa nie jest w toku... wtedy bowiem hulaj dusza. (...)

Więcej na kolejnej stronie...

Odkryj wiadomość pozafabularną
Pisałam to na podstawie tekstów na portalu astromagia, bo niestety nie jestem irl astrologiem, a jakoś muszę sobie radzić, peace.

with all due respect, which is none
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Wiosna 1972 | Czarownica, rubryka Dolohova | Napij się wina i zgoń to na księżyc - przez Vakel Dolohov - 31.10.2023, 13:18

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa