Podstawa rozliczenia:
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: praktycznie każdą sesję piszę w klimacie bycia kimś obrzydliwie popularnym, kto obsesyjnie dba o swoją reputację i jest absolutnie przerażony wizją tego, że drama z Annaleigh może negatywnie odbić się na jego reputacji; mój opis jest aktualny - tworzyłam mu nowe kontakty, wpraszam się na przyjęcia, nawet jak nie dałam rady napisać sesji to spamowałam listami
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: jest tchórzem, z nikim się nie bił (no dobra, przyznaję, ugryzł żonę w rękę), nie wykonywał żadnych rytuałów
Zmiany w statystykach: -
Zmiany w przewagach i zawadach: -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach: -
Zamieszkanie: Londyn, Aleja Horyzontalna
Znaki szczególne: Wychudzony.
Aktualizacja treści karty: Potrzebuję aktualizacji opisów istniejących przewag, ponieważ (przez fabularne sesje w tym kwartale) niektóre nie mają już sensu. Dolohov zainteresował się mocniej naukową stroną nieba, nie ufa już w swojej żonie i zdecydowanie za bardzo ufa swojemu asystentowi.
Nowe wskazówki dla mistrzów: -
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: praktycznie każdą sesję piszę w klimacie bycia kimś obrzydliwie popularnym, kto obsesyjnie dba o swoją reputację i jest absolutnie przerażony wizją tego, że drama z Annaleigh może negatywnie odbić się na jego reputacji; mój opis jest aktualny - tworzyłam mu nowe kontakty, wpraszam się na przyjęcia, nawet jak nie dałam rady napisać sesji to spamowałam listami
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: jest tchórzem, z nikim się nie bił (no dobra, przyznaję, ugryzł żonę w rękę), nie wykonywał żadnych rytuałów
Zmiany w statystykach: -
Zmiany w przewagach i zawadach: -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach: -
Zamieszkanie: Londyn, Aleja Horyzontalna
Znaki szczególne: Wychudzony.
Aktualizacja treści karty: Potrzebuję aktualizacji opisów istniejących przewag, ponieważ (przez fabularne sesje w tym kwartale) niektóre nie mają już sensu. Dolohov zainteresował się mocniej naukową stroną nieba, nie ufa już w swojej żonie i zdecydowanie za bardzo ufa swojemu asystentowi.
Kod:
[Przewaga="Astronomia I"]Znajomość astronomii jest mu niezbędna do pisania horoskopów. Opowie ci wszystko o wpływie ruchu gwiazd na twój cykl menstruacyjny, o wpływie wędrówki księżyca na status twojego związku i (ku zdziwieniu niektórych, ponieważ nieszczególnie interesował się tym wcześniej) o postępach w czarodziejskiej i mugolskiej astronomii.[/Przewaga]Kod:
[Przewaga="Bezsenność II"]Jako jasnowidza nawiedzają go liczne koszmary pełne dziwnych znaków i symboli. Nawet gdyby bardzo chciał je rozszyfrować, to musi się też wysypiać... Z tego powodu Peregrin zakupuje mu różne specyfiki, żeby mógł uspokoić głowę.[/Przewaga]Kod:
[Przewaga="Niedowaga II"]Dolohov to jedna z tych osób, które po prostu zapominają jeść. W ciągu dnia robi tak dużo rzeczy, że nie wystarcza mu czasu na obiad. Do zatrzymania się w biegu zmusza go zwykle asystent. Niegdyś Vakel przewidywał to i zamykał drzwi do gabinetu, zanim ten wszedł do środka, dzisiaj coraz częściej decyduje się ulegnięcie jego ciemnym oczom.[/Przewaga]Kod:
[Przewaga="Primadonna I"]Jego noc wygląda tak: wraca do domu zmęczony, narzeka na to, jaki jest zmęczony, pije duży kubek gorącej herbaty i specyfiki od swojego ulubionego Trelawneya, a potem kładzie się spać w swoim wielkim, miękkim łożu pełnym poduszek. Zabierz z tej listy jedną rzecz i dowiesz się jak wygląda człowiek niezrównoważony psychicznie.[/Przewaga]Nowe wskazówki dla mistrzów: -
adnotacja moderatora
Zaakceptowane. @Vakel Dolohov
with all due respect, which is none