Ogłoszenie #1
Tak, to ten moment. Forum zostało otwarte. Dziękuję każdemu, kto mi kibicował, w szczególności licznym pomocnikom, którzy pomagali mi uzupełniać brakujące treści. Na ten moment forum umożliwia już stworzenie karty postaci. Na dniach będę uzupełniała je o osiągnięcia, przepisy i brakujące lokacje na mapie - nie dałam rady skończyć wszystkich elementów, dlatego będę pracowała nad nimi jeszcze jakiś czas. W niedzielę na forum pojawią się pierwsze eventy, scenariusze, osiągnięcia i zadania, a wraz z nimi tekstowe kości, które staną się uzupełnieniem niektórych zagadnień mechaniki oraz ubarwią nieco fabułę.
Skoro forum zostało otwarte, zachęcam do napisania do mnie na PW w sprawie stania się moderatorem lub mistrzem gry. Chętnie przygarnę pomoc w aktualizacji kart i spisów, rozliczeniach i prowadzeniu rozgrywek. Będę również wdzięczna za wysyłanie mi na PW pomysłów na poprawę rzucających się w oczy błędów i niedziałających elementów mechaniki gry. Proszę tylko aby robić to poprzez system forum, a nie Discorda, bo mam przykry nawyk gubienia tam wiadomości. 3
Na dniach możecie spodziewać się więc uzupełnień:
- surowców
- pieczęci
- przepisów na rzemieślnictwo, rytuały, klątwy
- osiągnięć i scenariuszy
- ukończonej liczby lokacji
O wszystkich aktualizacjach będę powiadamiała was tutaj i na discordzie. Gdyby ktoś napisał kartę wyjątkowo szybko i aktualizacja zepsuła mu jakiś plan, będzie ją można oczywiście edytować.
Skoro forum zostało otwarte, zachęcam do napisania do mnie na PW w sprawie stania się moderatorem lub mistrzem gry. Chętnie przygarnę pomoc w aktualizacji kart i spisów, rozliczeniach i prowadzeniu rozgrywek. Będę również wdzięczna za wysyłanie mi na PW pomysłów na poprawę rzucających się w oczy błędów i niedziałających elementów mechaniki gry. Proszę tylko aby robić to poprzez system forum, a nie Discorda, bo mam przykry nawyk gubienia tam wiadomości. 3
Na dniach możecie spodziewać się więc uzupełnień:
- surowców
- pieczęci
- przepisów na rzemieślnictwo, rytuały, klątwy
- osiągnięć i scenariuszy
- ukończonej liczby lokacji
O wszystkich aktualizacjach będę powiadamiała was tutaj i na discordzie. Gdyby ktoś napisał kartę wyjątkowo szybko i aktualizacja zepsuła mu jakiś plan, będzie ją można oczywiście edytować.
B.